Για την σως μας θα χρειασθούμε:
•300 gr. σκόρδο.
•500 gr κρεμμύδια.
•1,5 L μηλόξυδο.
•1 Kg μέλι.
Παρασκευή:
Περνάμε από το μπλέντερ τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Τα βάζουμε σε μια κούπα μαζί με το μηλόξυδο για 24 ώρες, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε, παίρνουμε το ζουμί και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομοιοποιηθεί το μίγμα μας. Το τοποθετούμε σε μπουκάλια και το φυλάμε στο ψυγείο.
Χρήση:Αντί για ξύδι, προσθέτουμε στη σαλάτα μας 4 κ.γ. σως τη φορά.
Προσοχή: Όπως σε κάθε συνταγή έτσι και σε αυτήν συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν την κατανάλωσή της.