Έσκαψε το καρπούζι και πρόσθεσε 2 «μαγικά» υλικά! Το αποτέλεσμα; ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Φέτος το καλοκαίρι είπαμε να κάνουμε τη διαφορά! Βαρεθήκαμε τις κλασσικές μπύρες και το κρασί. Θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό επιτέλους!

Καλωσήρθατε στον κόσμο του «σφηνάκι-ζελέ», όπου συνδυάζει τα αγαπημένα μας παιδικά γλυκά με το αγαπημένο μας ενήλικο ποτό!

Αρχικά, κόψτε ένα καρπούζι στη μέση.

Αφαιρέστε το εσωτερικό του (μη το πετάξετε όμως! Φάτε το μην πάει χαμένο!) και γεμίστε τα δύο μισά κομμάτια με το ζελέ της επιλογής σας και βότκα!
* Σημείωση: επειδή η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη, θα χρειαστείτε περισσότερη ζελατίνη για να είναι συμπαγές το τελικό αποτέλεσμα.
Αφήστε το να «κάτσει» και στη συνέχεια κόψτε το σε κομμάτια.


Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *