Καλωσήρθατε στον κόσμο του «σφηνάκι-ζελέ», όπου συνδυάζει τα αγαπημένα μας παιδικά γλυκά με το αγαπημένο μας ενήλικο ποτό!
Αρχικά, κόψτε ένα καρπούζι στη μέση.
Αφαιρέστε το εσωτερικό του (μη το πετάξετε όμως! Φάτε το μην πάει χαμένο!) και γεμίστε τα δύο μισά κομμάτια με το ζελέ της επιλογής σας και βότκα!
* Σημείωση: επειδή η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη, θα χρειαστείτε περισσότερη ζελατίνη για να είναι συμπαγές το τελικό αποτέλεσμα.
Αφήστε το να «κάτσει» και στη συνέχεια κόψτε το σε κομμάτια.