Οι καλλονές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για 5000 ευρώ….
Μόνο που… δεν είναι πραγματικές γυναίκες αλλά κούκλες νέας τεχνολογίας. Είναι φτιαγμένες από υλικά όπως η σιλικόνη και υπόσχονται να ικανοποιήσουν έναν άνδρα όπως και μια κανονική γυναίκα. Τα χαρακτηριστικά τους είναι πολύ αληθοφανή για να δίνουν την ψευδαίσθηση της ερωτικής επαφής.
Ποιοι όμως είναι εκείνοι που προτιμούν κούκλες για σεξ; Ο ιδρυτής μιας από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής ανδρίκελων της Sinthetics υποστηρίζει: “Είναι άνθρωποι με πάθος για το ανθρώπινο σώμα” αναφέρει αρχικά… όμως ο Matt Krivicke παρά την προσπάθειά του να απενοχοποιήσει το ίδιο του το προιόν καταλήγει: “Οι κούκλες αυτές βοηθούν τον καθημερινό άνθρωπο να αντιμετωπίσει το συναισθηματικό του κενό. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν καν να βγουν ραντεβού.
Η αλήθεια για το ποιοι αγοράζουν τις κούκλες του σεξ
Οι κούκλες αυτές μπορεί να είναι ομοιώματα ανδρών και γυναικών. Όσο πιο καλό είναι το “δέρμα” τους και όσο πιο ρεαλιστικά στοιχεία έχουν, η τιμή ανεβαίνει. Οι ανδρικές κούκλες για παράδειγμα, θεωρούνται καλύτερες όταν έχουν και τρίχες!
Ένα ομοίωμα ερωμένης ή εραστή μπορεί να κοστίζει ακόμα και 27.000 ευρώ!
Kάποτε, όπως αναφέρει ο Matt Krivicke στην εφημερίδα Independent, ένας πελάτης ανέπτυξε συναισθηματικό δεσμό με μια κούκλα. Της έλουζε καθημερινά τα μαλλιά, την αντιμετώπιζε σαν κανονικό άνθρωπο. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο αυτό μιας και στο διαδίκτυο υπάρχουν ομάδες ανθρώπων με παρόμοιες συνήθειες που ανταλλάσουν τις εμπειρίες τους με τα ανδρείκελα!
Άρρωστες καταστάσεις; Πιθανόν ναι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δοκιμάζουν αυτές τις κούκλες επειδή δε θέλουν να απατήσουν τη σχέση τους! Θεωρούν ότι από τη στιγμή που δεν κάνουν έρωτα με άνθρωπο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Η αληθινή ζωή όμως δεν είναι τόσο εύκολη. Θέλει κόπο για να κατακτήσεις τον έρωτα, θέλει κυνήγι ακόμα και το σεξ. Οι σχέσεις θέλουν φροντίδα και μια κούκλα δεν αρκεί για να δώσει απάντηση στις καταπιεσμένες σεξουαλικές ορμές. Ο άνθρωπος κλεισμένος όσο ποτέ στον ίδιο του τον εαυτό, κυριευμένος από φοβίες κοινωνικές μοιάζει να απαρνιέται την ίδια του τη φύση, παραδομένος στη λογική της γρήγορης κατανάλωσης και της ευχαρίστησης που όμως ποτέ δε φέρνει ευτυχία. Σήμερα όσο ποτέ, μοιάζει να φοβόμαστε περισσότερο από κάθετί τον ίδιο μας τον εαυτό, την ίδια μας τη φύση.
Use Facebook to Comment on this Post