1 νωπή γαλοπούλα 4 -5 κιλών
Κιμά 400 γραμμάρια
Τα εντόσθια της γαλοπούλας
Κάστανα 1/2 κιλό
Κουκουνάρια 100 γραμμάρια
1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο
Μαϊντανό 1 ματσάκι
1 φλυτζάνι ρύζι κίτρινο
Κρασί λευκό 2 ποτήρια του κρασιού
1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 ποτήρι του κρασιού χυμό πορτοκαλιού
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Βούτυρο φυτικό 3 κουταλιές σούπας
Αλάτι
Πιπέρι
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Κάρυ 1 κουταλάκι
Λίγη κανέλα
Μπαχαρι 1 κουταλάκι
Κουρκουμας 1 κουταλάκι
Λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
Φωτεινή Γίτσα (Cooking with Fey)