Το τοπικό λίπος βρίσκει το δάσκαλό του στα αποξηραμένα μάνγκο, με τη μορφή τσιπς και επιπλέον, σου ικανοποιούν και τη διάθεσή σου για κάτι γλυκό.
«Με ιδιαίτερα γλυκιά γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά, το μάνγκο δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σας ειδικά εάν θέλετε να αδυνατίσετε», δηλώνει ο celebrity διατροφολόγος του Hollywood, Dr. Oz.
Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, το εξωτικό αυτό φρούτο μειώνει την όρεξη, καίει το τοπικό λίπος ειδικά από την περιοχή των γλουτών και συμβάλει στη μείωση της χοληστερίνης.
Δείτε λοιπόν πως μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε dried mango ως το υγιεινό snack για τις γλυκές πρωινές ή βραδινές σας λιγούρες.
1.Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά και τοποθετήστε ένα αντικολλητικό ταψί.2. Καθαρίστε τη φλούδα από τα μάνγκο, κόψτε τα σε λεπτές λωρίδες και βάλτε τα στο φούρνο.3. Ψήστε τα σε σιγανή φωτιά για 2 με 3 ώρες μέχρι να στεγνώσουν, γυρνώντας τα κάθε 30 λεπτά περίπου. Προσοχή στον χρόνο και στη θερμοκρασία του φούρνου, για να μην καταλήξετε με mango chips.