Πόσες φορές σας έχει τύχει να ανοίγετε το αγαπημένο σας κρασί και μετά να μην μπαίνει ο φελλός με τίποτα. Σίγουρα αρκετές. Τι κάνετε γι΄αυτό;
Προσπαθείτε να τον πιέσετε όσο μπορείτε ή στην τελική το κλείνετε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.
Εμείς όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση γι’ αυτό το πρόβλημα.
Πριν απηυδήσετε ή καταλήξετε στη λύση της χαρτοπετσέτας, δοκιμάστε να βυθίσετε το φελλό σε καυτό νερό για λίγα λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο θα μαλακώσει και θα χωράει ευκολότερα στο στόμιο. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε!
Use Facebook to Comment on this Post
ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ ΤΟ ΛΕΩ