Μόλις 4 συστατικά θα χρειαστούν για την ετοιμασία.
• 4 λεμόνια ολόκληρα
• ρίζα τζίντζερ
• 4 κεφάλια σκόρδου και 2 λίτρα νερό
Προετοιμασία:
Πλύνετε τα λεμόνια και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια
Ξεφλουδίστε τα σκόρδα.
Βάλτε τα λεμόνια, το τζίντζερ και τα σκόρδα σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε.
Βάλτε το μείγμα σε ένα τηγάνι.
Ρίξτε το νερό και ανακατέψτε μέχρι να αρχίσει να βράζει.
Κλείστε τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.
Σουρώστε και ρίξτε το υγρό σε ένα γυάλινο μπουκάλι.
Καθημερινά για τρεις εβδομάδες πίνετε ένα ποτήρι δύο ώρες πριν το γεύμα, με άδειο στομάχι. Έπειτα κάντε ένα διάλειμμα για μία εβδομάδα και μετά ξανά για τρεις εβδομάδες. Αν η γέυση σας φάινεται πολύ δυνατή, προσθέστε μέλι.
πηγή:athensmagazine