με το CNN.
Υπεύθυνος για την παραγωγής της πιο ακριβής μπριζόλας παγκοσμίως είναι ο Γάλλος αγρότης, κτηνοτρόφος και κρεοπώλης, Alexandre Polmard, καθώς προσφέρει την πρώτη βιολογική μπριζόλα “αργής ωρίμανσης”.
Ο Alexandre Polmard χρησιμοποιεί την τεχνική της “χειμερίας νάρκης” ώστε να αφήσει το κρέας να ωριμάσει, δίνοντάς του ασύγκριτη γεύση και μοναδική υφή, δίχως όμως να χάνει τίποτα από την διατροφική του αξία.
Πιο αναλυτικά, το κρέας συνήθως φυλάσσεται από 28 μέχρι και 56 ημέρες στους -43 βαθμούς Κελσίου, ενώ παράλληλα διοχετεύεται κρύος αέρας με ταχύτητα 120 χλμ/ω.