Εμείς οι γυναίκες όταν μαγειρεύουμε έχουμε κι άτυχες στιγμές. Μία από αυτές είναι να καεί το φαγητό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαυρίσει κι ο πάτος της κατσαρόλας.
Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Εμείς όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση.
Αφήστε την κατσαρόλα να μουλιάσει στο νερό. Ξύστε με μια ξύλινη σπάτουλα τον πάτο, να φύγουν οι πολλές τροφές, που δεν έχουν κολλήσει πάρα πολύ. Βάλτε ξύδι μέσα στην κατσαρόλα, τόσο όσο να καλύπτει το καμένο. Αφήστε το την νύχτα και το πρωί ξύστε πάλι με την ξύλινη σπάτουλα. Τα καμένα κομμάτια θα ξεκολλήσουν πολύ εύκολα. Μπορείτε να σαπουνίσετε την καινούρια σας κατσαρόλα.
Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.
mothersblog.gr
Use Facebook to Comment on this Post