Πόσες φορές ενώ τρώμε, έχει τύχει να λερώσουμε με το φαγητό τα αγαπημένα μας ρούχα ή το χαλί;
Σίγουρα πολλές. Ένας από τους πιο συχνούς λεκέδες είναι αυτός της κέτσαπ. Ειδικά όταν τρώμε τηγανιτές πατάτες, η κέτσαπ είναι απαραίτητη για να νοστιμέψουν. Κάποιες φορές όμως λόγω απροσεξίας λερωνόμαστε. Τι κάνουμε;
Βγάλτε το ρούχο και ρίξτε στο λεκέ διάλυμα απορρυπαντικού. Στην συνέχεια θέλει καλό στέγνωμα με απορροφητικό πανί.
Με λίγη αμμωνία στεγνώστε το με τον ίδιο τρόπο. Αφού βήμα βήμα ακολουθήσετε τα παραπάνω, ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε καλά το σημείο που έπεσε η κέτσαπ.
Το ρούχο θα μοιάζει σαν καινούριο και εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε το αγαπημένο σας φαγητό.
Use Facebook to Comment on this Post