αρέσουν και τα γαρνίρετε με σως ροκφόρ. Γαρνίρετε με πράσινη σαλάτα ή ντοματοσαλάτα και έχετε ένα πλήρες γεύμα.
Υλικά
4 μπιφτέκια των 150γρ.
40 γρ. Ροκφόρ
80 γρ. Βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
10ml. κονιάκ
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ λιώνετε το ροκφόρ με τη μουστάρδα, το μισό βούτυρο, το κονιάκ και λίγο αλατοπίπερο.
Τηγανίζετε τα μπιφτέκια στο τηγάνι με το υπόλοιπο βούτυρο.
Στρώνετε τα μπιφτέκια σε ένα πυρέξ, σκεπάζετε με τη σως ροκφόρ και αφήνετε να ροδίσουν στο φούρνο για 5 λεπτά τουλάχιστον.