4 χοιρινές μπριζόλες με κόκαλο
2 κουταλιές σκορδόλαδο
1-2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο
1 κιλό μήλα κομμένα και καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
4 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
½ του φλιτζανιού χυμός μήλου
1/3 του φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
Αλάτι και πιπέρι
Πως θα το φτιάξεις
Σε ένα τηγάνι,σε μέτρια φωτιά πρόσθεσε το σκορδόλαδο και τσιγάρισε για λίγο. Στέγνωσε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές με ένα απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Πρόσθεσε το κρέας στο τηγάνι και μαγείρεψε για 3-5 λεπτά η μέχρι να ροδίσει. Γύρισε και μαγείρεψε και την άλλη πλευρά για 3-5 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Αφαίρεσε από την φωτιά και σε ένα άλλο τηγάνι μικρότερο σε μέτρια φωτιά λιώσε το βούτυρο. Στην συνέχεια πρόσθεσε την ζάχαρη και μαγείρεψε για 1 λεπτό ή μέχρι να λιώσει. Πρόσθεσε τα μήλα και σοτάρισε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Αυτό θα διαρκέσει περίπου 10-15 λεπτά. Βάλε ξανά το τηγάνι με τις μπριζόλες σε μέτρια φωτιά και πρόσθεσε τον χυμό μήλου μαγείρεψε μέχρι το υγρό να μειωθεί περίπου στο μισό. Έπειτα πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος και άφησε μέχρι να πάρει μια βράση ώσπου η σάλτσα να πήξει. Πρόσθεσε το φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε τα καραμελωμένα μήλα πάνω από τις μπριζόλες και σέρβιρε. Καλή σου όρεξη!