xOrisOria News

Ξεχνάτε… όλο και πιο συχνά; Ενισχύστε τη μνήμη σας με φωσφολιπίδια και όλα τα απαραίτητα συστατικά και νιώστε τη διαφορά!

Δεν θυμάστε πού αφήνετε τα κλειδιά σας; Ξεχνάτε ραντεβού και ονόματα; Μπαίνετε σε ένα δωμάτιο και δεν θυμάστε τι θέλατε να κάνετε; Μην ανησυχείτε.
Δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Το κακό νέο είναι ότι έχετε αδύναμη μνήμη, αλλά το καλό είναι ότι υπάρχει τρόπος να την ενισχύσετε.
Δεν φταίνε μόνο το έντονο καθημερινό στρες, οι λίγες ώρες ύπνου, η κακή διατροφή, η πολλή τηλεόραση, οι αρνητικές σκέψεις, η μοναξιά και η προχωρημένη ηλικία… Υπάρχουν και άλλες αιτίες που «ξεκουρδίζουν» τη μνήμη μας, οι οποίες οφείλονται σε οργανικούς λόγους. Διαταραχές στη μικροκυκλοφορία, μείωση των επιπέδων των φωσφολιπιδίων στις κυτταρικές μεμβράνες και υποβάθμιση των νευροδιαβιβαστών επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις εγκεφαλικές λειτουργίες (μνήμη, συγκέντρωση, διαύγεια, όραση, ακοή, κ.λπ.).
«Κλειδί» τα φωσφολιπίδια
Για τους περισσότερους τα φωσφολιπίδια είναι μια άγνωστη λέξη, όπως άγνωστος είναι και ο ρόλος τους στον οργανισμό. Πρόκειται για βασικά συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών, τα οποία παίζουν καθοριστική σημασία στην ανάπτυξη, στην ωρίμανση, αλλά και στη σωστή λειτουργία των κυττάρων του οργανισμού και επομένως και των κυττάρων του εγκεφάλου. Ας φανταστούμε, για παράδειγμα, κάθε εγκεφαλικό κύτταρο σαν μια μεγάλη «σαπουνόφουσκα». Τα φωσφολιπίδια είναι αυτά που «τρέφουν» και διατηρούν υγιή και ελαστική την εξωτερική μεμβράνη αυτής της σαπουνόφουσκας, προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί φυσιολογικά. Τροφοδοτώντας, λοιπόν, με φωσφολιπίδια τα εγκεφαλικά κύτταρα, τα οποία φθίνουν με την πάροδο του χρόνου, ενισχύεται η μνήμη και όλες οι εγκεφαλικές διεργασίες.
Με τη βούλα της επιστήμης
Πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν στην Ουάσινγκτον επικύρωσε τη σημασία των φωσφολιπιδίων στον οργανισμό μας. Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι από τους 525 συμμετέχοντες (άνω των 70 ετών) στην έρευνα, εκείνοι οι οποίοι εμφάνιζαν συστηματική μείωση 10 συγκεκριμένων φωσφολιπιδίων στο αίμα, είτε είχαν ήδη εκδηλώσει συμπτώματα άνοιας, είτε εκδήλωσαν το επόμενο άμεσο διάστημα (3ετία).
MemoVigor2: Ο απόλυτος σύμμαχος
Μέσω της διατροφής είναι δύσκολο να εφοδιάσουμε με επαρκείς ποσότητες φωσφολιπιδίων τον οργανισμό μας, επομένως η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι η λήψη ειδικού συμπληρώματος. Το MemoVigor2 αποτελεί την κορυφαία και πιο πλήρη φυσική επιλογή για να ενισχύσουμε τη μνήμη και τις πνευματικές μας επιδόσεις. Περιλαμβάνει 18 φυσικά συστατικά που προσφέρουν τη μέγιστη συνεργιστική δράση. Είναι το μόνο προϊόν, το οποίο περιέχει 4 είδη φωσφολιπιδίων, η δράση των οποίων είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη. Έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και συστήνεται από ΩΡΛ και νευρολόγους, αλλά και από ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία και η λήψη του θεωρείται ασφαλής, αφού δεν παρουσιάζει παρενέργειες. Εκτός από τα 4 βασικά φωσφολιπίδια (φωσφατιδυλσερίνη, φωσφατιδυλαιθανολαμίνη, φωσφατιδυλοχολίνη, φωσφατιδυλοϊνοσιτόλη), το MemoVigor2 περιέχει επίσης βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β6, Β12), βιταμίνες C & Ε, ginkgo biloba, μαγνήσιο, κάλιο, σελήνιο, φώσφορο, λινολεϊκό οξύ, κλπ.
Τριπλή δράση προστασίας
Χάρη στην πλούσια σύνθεσή του, η νευρολογική επιστημονική κοινότητα στη χώρα μας έχει χαρακτηρίσει το MemoVigor2 ως την πιο πλούσια τροφή για το μυαλό, που δρα σε 3 διαφορετικά επίπεδα:
* Αναπληρώνει τα φωσφολιπίδια του οργανισμού, συμβάλλοντας στη διατήρηση και ανάπλαση των κυτταρικών μεμβρανών του εγκεφάλου.
* Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία στον οργανισμό έναντι των ελεύθερων ριζών, επιβραδύνοντας σημαντικά την εκφύλιση των κυττάρων στο νευρικό σύστημα, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σωστή μεταφορά των μηνυμάτων και των ερεθισμάτων προς τον εγκέφαλο.
* Ενισχύει τη μικροκυκλοφορία του εγκεφάλου και παράλληλα παρέχει ενέργεια στα κύτταρά του. Αποκαθιστώντας τη φυσιολογική ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο εξασφαλίζεται η παροχή οξυγόνου και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στα εγκεφαλικά κύτταρα, βελτιώνοντας έτσι τη μνήμη, τη διαύγεια και τη συγκέντρωση Labels Υγεία Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post