Υλικά συνταγής…
1 κιλό μοσχάρι σε κύβους
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα…
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
500ml χυμός από φρέσκες ντομάτες
1 κ.γ. πελτές ντομάτας
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Σοτάρουμε σε κατσαρόλα στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε το κρέας και αφήνουμε να τσιγαριστούν τα υλικά καλά. Γυρνάμε το κρέας μόλις ξεκολλάει από την κατσαρόλα και το σοτάρουμε απ’όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε τον πελτέ, το χυμό ντομάτας, το φύλλο δάφνης και πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο νερό και σιγοβράζουμε για 2 ώρες και προς το τέλος βάζουμε το αλάτι. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε τυρί φέτα σε κύβους στο τελείωμα.
Use Facebook to Comment on this Post