Εκ πρώτης όψεως δεν παρατηρείται κάτι περίεργο στο κρέας τις φωτογραφίας. Ωστόσο μόλις δειτε τι αποκαλύπτει το βίντεο που
ακολουθεί θα σας κάνει πραγματικά να το σιχαθείτε!
Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα και άλλο ένα κρυμμένο μυστικό: το ‘Meat Glue Secret’.
Η μπριζόλα που θα δείτε μαγειρεύεται με την τεχνική «meat glue», που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε πολλά εστιατόρια. Στην ουσία, το φιλέ μινιόν κατασκευάζεται τεχνητά από όλα τα αποφάγια κρέατος του εστιατορίου (εξ ου και το όνομα της τεχνικής – δηλαδή «κολλάνε» τα αποφάγια μεταξύ τους), χωρίς φυσικά να αποκαλύπτεται αυτό στον πελάτη.
Η τρανσγλουταμινάση (ή αλλιώς «κόλλα κρέατος») είναι μια λευκή σκόνη που πωλείται με το κιλό, με την οποία κομμάτια από βοδινό, αρνί, κοτόπουλο, ακόμη και ψάρι, «κολλάνε» μεταξύ τους έτσι ώστε το τελικό προϊόν να μοιάζει με ένα συμπαγές κομμάτι κρέατος (ή ψαριού).
Use Facebook to Comment on this Post