xOrisOria News

Πόριτζ βρόμης με γεύση μόκα που θυμίζει καφέ!

Το καλύτερο, αυτό το πρωινό μπορείς να το ετοιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ…

Υλικά

1 φλ. νιφάδες βρόμης
1 φλ. άγλυκο γάλα αμυγδάλου
1/2 φλ. καφέ φίλτρου
1 κ.σ. σκόνη κακάο
2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμνου

Εκτέλεση για τη βρόμη μόκα

Βάλε τη βρόμη σε ένα βάζο ή πλαστικό δοχείο με καπάκι.
Πρόσθεσε το γάλα, τον καφέ, το κακάο και το γλυκαντικό σου.
Κλείσε καλά το βάζο και ανακίνησέ το για να αναμιχθούν τα υλικά.
Βάλε το βάζο στο ψυγείο και άφησέ το να παγώσει όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 8 ώρες.
Όταν παγώσει, η βρόμη θα έχει μαλακώσει και θα έχει απορροφήσει τα περισσότερα υγρά.
Σέρβιρε και απόλαυσε!

Use Facebook to Comment on this Post