Τι θα χρειαστείς
170γραμ. κριθαράκι
1-1/2 του φλιτζανιού ντοματάκια
½ του φλιτζανιού θρυμματισμένη φέτα
¼ του φλιτζανιού ελιές Καλαμών καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες
¼ του φλιτζανιού ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
Για τη σάλτσα λεμόνι
¼ του φλιτζανιού χυμός λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι και πιπέρι
½ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
Πώς θα το φτιάξεις
Μαγείρεψε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνει al dente. Έπειτα στράγγιξε το κριθαράκι. Πρόσθεσε το κριθαράκι σε ένα μπολ. Στην συνέχεια πρόσθεσε όλα τα άλλα υπόλοιπα υλικά για τη σαλάτα μέσα στο μπολ με το κριθαράκι.
Για τη σάλτσα λεμόνι
Πρόσθεσε όλα τα υλικά για τη σάλτσα μέσα σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψε. Περιέχυσε τη σάλτσα πάνω από τη σαλάτα. Κάνε ένα καλό ανακάτεμα και καλή απόλαυση!