Το βίντεο παρουσιάζει το πώς ακριβώς παράγεται η ζελατίνη, το βασικό συστατικό στα ζελέ, στην ζαχαροπλαστική, αλλά και στην μαγειρική. Συγκεκριμένα δείχνει με κάθε λεπτομέρεια όλη την διαδικασία που ακολουθείται μέχρι να φτάσει ένα γλυκό ζελεδάκι στο στόμα σας…
Το γραφικό αυτό βίντεο δείχνει ότι το άοσμο συστατικό της ζελατίνης παράγεται από το δέρμα γουρουνιών (!) και μάλιστα με τρόπο που θα σας κάνει να ανακατευτείτε στο στομάχι.
Εκτός από το δέρμα, χρησιμοποιούνται και τένοντες, σύνδεσμοι και οστά του ζώου για να δημιουργηθεί η ουσία που χρησιμοποιείται σε πολλά από τα αγαπημένα σας γλυκά.
Δείτε κι εσείς το βίντεο… αν αντέχετε!…