Αναρωτιέσαι πως θα διατηρήσεις το ψωμί που δεν κατανάλωσες φρέσκο περισσότερο καιρό;…
Με ένα πολύ εύκολο τρόπο. Άφησέ το μέσα στην χάρτινη συσκευασία με την οποία το αγόρασες και τύλιξέ το σε μία μεγαλύτερη υφασμάτινη τσάντα ή σε μία πλαστική.
Πώς θα απολαύσεις το ψωμί αφράτο, μετά την κατάψυξη; Μόλις το βγάλεις από τον καταψύκτη, άφησέ το τυλιγμένο έως ότου έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν γίνει αυτό, ζέστανέ το στο φούρνο για λίγα λεπτά. Αν το ψωμί είναι πολύ ξερό δοκίμασε όταν το βάλεις στο φούρνο, αφού πρώτα το έχει βρέξει λίγο κάτω από τη βρύση!
TIP: Το παραπάνω κόλπο δεν πετυχαίνει με τη γαλλική μπαγκέτα καθώς αν μείνει έστω και μια μέρα γίνεται πέτρα και δυστυχώς… δε «στρώνει» με τίποτα!
Use Facebook to Comment on this Post