Θέλεις να μη ξεχειλίζει το βραστό νερό από την κατσαρόλα όταν μαγειρεύεις; Δες ένα πολύ απλό trick που κάνει θαύματα…
Βάλε μία ξύλινη κουτάλα πάνω στην κατσαρόλα. Ο ευκολότερος τρόπος (μιας και υπάρχει και επιστημονική εξήγηση γι’αυτό) για να καταλάβεις για ποιο λόγο δουλεύει το παραπάνω trick είναι διότι η κουτάλα “σπάει” τις φουσκάλες που έρχονται σε επαφή με αυτήν ενώ ταυτόχρονα απορροφάει και κάποια ποσότητα νερού λόγω του ότι είναι ξύλινη.
Δοκίμασέ το και θα δεις ότι το κόλπο πιάνει.
Έξτρα tip: Μη δοκιμάσεις να κάνεις τη δοκιμή με μεταλλική κουτάλα καθώς δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα!
Use Facebook to Comment on this Post