Συστατικά ½ αβοκάντο, ώριμο…
260 γρ. ινδοκάρυδο
2 κ.σ. λάδι καρύδας, λιωμένο
80 γρ. σιρόπι σφενδάμου
¼ κ.γ. πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής σε πάστα
Για την επικάλυψη σοκολάτας
100 γρ. λάδι καρύδας, λιωμένο
80 γρ. κακάο
80 γρ. σιρόπι σφενδάμου
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αβοκάντο και το πιέζουμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει πουρές.
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το λάδι καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου και το πράσινο χρώμα. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο πράσινο μείγμα.
Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Μεταφέρουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 1 ώρα να σφίξουν.
Για την επικάλυψη σοκολάτας
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
Μπορούμε να καλύψουμε όλα τα μπαλάκια με τη σοκολάτα βουτώντας τα στο μπολ της επικάλυψης. Αλλιώς, με ένα κουτάλι περιχύνουμε την επικάλυψη πάνω στα μπαλάκια.
Αφήνουμε να σφίξει η επικάλυψη και σερβίρουμε.