Υπερόπλο Vrill και διαπλανητικά ταξίδια

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ VRILL
Ο καθηγητής J.J. Hurtak περιγράφει σε ένα βιβλίο του ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτό που οι σύμμαχοι αποκαλούσαν "το υπερόπλο".
Ο Hurtak είχε στην κατοχή του πρωτόκολλα τα οποία αναφέρονται σε δύο θέματα:
1. Την κατασκευή μίας πόλης στο διάστημα με το όνομα ¨peenemuende¨!
2. Τη μεταφορά όλων των Γερμανών μηχανικών εκτός Γερμανίας. Αναφέρεται επίσης στην αναζήτηση των επονομαζόμενων ¨πύρινων σφαιρών¨. Η κατασκευή και η λειτουργία τέτοιων ιπτάμενων οχημάτων ήταν ήδη γνωστή στις αμερικανικές και στις βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες ήδη από το 1942, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε. Στα Αγγλικά, αυτά τα ιπτάμενα οχήματα ονομάζονταν από τους πιλότους της RAF που τα αντιμετώπιζαν σε αερομαχίες ¨Foo fighters¨ και τα χώριζαν σε δύο διαφορετικά σχήματα, το πρώτο με το όνομα η «ιπτάμενη χελώνα» και το δεύτερο με το όνομα «σαπουνόφουσκα».
Η ¨ιπτάμενη χελώνα¨ κατασκευάστηκε από τους μηχανικούς της ομάδος SS-Ε-IV στην περιοχή του Neustadt και το σχήμα της θύμιζε χελώνα. Μπορούσαν να προκαλέσουν στον αντίπαλο διαταραχές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ήταν εφοδιασμένα με βελτιωμένες σωλήνες klyston (πιθανώς κανόνι), που αναπτύχθηκαν από τα SS και χαρακτηρίστηκαν ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Το όπλο με το οποίο ήταν εφοδιασμένα δεν μπορούσε να προκαλέσει απότομο σβήσιμο των λειτουργιών των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του εχθρού, αλλά αργότερα ακολούθησε περαιτέρω ανάπτυξη από τους μηχανικούς των SS και τα οχήματα αυτά προκαλούσαν με κάθε επιδρομή τους στον εχθρικό εναέριο χώρο βλάβες σης ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του αντιπάλου. Ο Wendel C. Stevens, πρώην πιλότος των Ηνωμένων Πολιτειών, περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου παρατηρήθηκαν αυτά τα οχήματα να έχουν γκριζοπράσινο ή κοκκινο-πορτοκαλί χρώμα και να πλησιάζουν τα συμμαχικά αεροπλάνα μέχρι και σε απόσταση 5 μέτρων! Τα ανάγκαζαν πολλές φορές να εγκαταλείψουν κάθε αντίσταση και να προσγειώνονται ή να κάνουν στροφή και να εξαφανίζονται.
Το έτος 1943 σχεδιάστηκε ένα μητρικό σκάφος το οποίο θα είχε την ικανότητα να μεταφέρει αρκετά σκάφη με σχήμα ιπτάμενου δίσκου, και το οποίο θα κατασκευαζόταν στα ναυπηγεία Ζeppellin. Το σκάφος αυτό θα ονομαζόταν ¨Μηχανή Ανδρομέδα¨ και είχε μήκος 139 μέτρα με σχήμα πούρου!
ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Τα Χριστούγεννα του 1943 έγινε μία σημαντική συνάντηση των μελών της οργάνωσης θούλη, στο Noordseebad. Μαζί με αυτούς και το ισχυρότατο μέντιουμ, MARIA SIGRUM. Το βασικό θέμα ήταν η «επιχείρηση Αldebaran», μία επιχείρηση στην οποία σχεδιάστηκε ένα ταξίδι προς τους κατοικημένους πλανήτες του ήλιου του Αldebaran, μετά από τα στοιχεία τα οποία είχαν συλλέξει τα μέντιουμ. Στις 2 Ιανουαρίου 1944 έγινε μία συζήτηση μεταξύ του Χίτλερ και δύο μελών της οργάνωσης Vrill – των Κuenkel και Dr. Schumann – με θέμα το ¨πρόγραμμα Vrill¨. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό θα γινόταν ένα ταξίδι προς τον Αldebaran με το όχημα ¨vrill-7¨ μέσω μίας διάστασης ανεξάρτητης Από την ταχύτητα του φωτός!
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Ratthofer, η πρώτη δοκιμή έγινε τον χειμώνα του 1944. Η προσπάθεια αυτή οδήγησε σε καταστροφή του σκάφους και φωτογραφίες δείχνουν το όχημα αυτό (Vrill -7) να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση σα… να ταξίδευε 100 χρόνια. Η εξωτερική κάλυψη ήταν σε πολλά σημεία κατεστραμμένη. Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι, μετά την κατάληψη της Γερμανίας στα μυστικά αρχεία των SS, ανακάλυψαν το 1945 φωτογραφίες των habermohl 2 και του Vrill 1. Όπως επίσης και φωτογραφίες της μηχανής ¨Andromeda¨. Τι απέγινε όλη αυτή η υπερτεχνολογία; Φυσικά πέρασε (εν μέρει) στα χέρια των Συμμάχων!
Η απόφαση του προέδρου Τruman τον Μάρτιο του 1944, έδωσε το δικαίωμα στις ΗΠΑ, να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από την τεχνολογία των Γερμανών για πειράματα. Με την επι- χείρηση με το όνομα ¨paperclip¨ μεταφέρθηκαν Γερμανοί επιστήμονες σας ΗΠΑ όπου και εργάστηκαν, μεταξύ αυτών ο Victor Schauberger και ο WERNER VON BRAUS…
Labels Αποκαλύψεις, Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *