20 καραμέλες “καλάμια”
170 γραμμάρια σοκολάτα λευκή
Τρούφα
1/2 κουταλάκι φυτικό λάδι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σ’ ένα ταψί βάζουμε λαδόκολλα και αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε τις καραμέλες στο ταψί σε σχήμα καρδιά.
Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα.
Προσθέτουμε λίγο λάδι για να γίνει πιο λεπτή η σοκολάτα μας.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα σε μια πλαστική σακούλα και τρυπάμε στην άκρη τη σακούλα.
Με μεγάλη προσοχή ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα στο κέντρο ανάμεσα στα “καλάμια” καραμέλας.
Προσθέτουμε αμέσως την τρούφα.
Αφήνουμε να κρυώσει και να γίνει η σοκολάτα μας στέρεη.