Δεκάδες μηνύματα ελπίδας στο 15χρονο μαθητή

Συγκινητική είναι η προσφορά των Λημνιών, και κυρίως των εκπαιδευτικών και των μαθητών, στις προσπάθειες που καταβάλλει ένας 15χρονος μαθητής για να μπορέσει να θεραπευτεί από την ασθένεια απ’ την οποία πάσχει και να επιστρέψει ξανά στο σχολείο.
Στο μαθητή, που διαγνώστηκε ότι πάσχει από λευχαιμία και…
νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ελπίδα», καθημερινά φτάνουν δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης όχι μόνο από τους Λημνιούς, αλλά και από εκπαιδευτικούς από άλλες περιοχές της χώρας, αλλά και από Ελληνες του εξωτερικού.

Το δράμα που ζει η οικογένεια του 15χρονου από τη Μύρινα έγινε γνωστό έπειτα από την έκκληση της ΕΛΜΕ Λήμνου σε όλους τους καθηγητές να συνδράμουν, καθώς υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Ο πατέρας του μαθητή ταλαιπωρείται από καρκίνο τα τελευταία δυο χρόνια, με αποτέλεσμα η μοναδική που δουλεύει στην οικογένεια να είναι η μητέρα του.

Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λήμνου, Στέλλα Μανουσογιωργάκη, τόνισε ότι ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους εκπαιδευτικούς, απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο λογαριασμός τραπέζης της οικογένειας, στον οποίο μπορεί να καταθέσει κανείς τη βοήθειά του, είναι: Eurobank 0026 0396 0102 0017 7944.

Πηγή: enet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *