Αξίζει να σημειωθεί ότι η Torres ήταν συγγενής του νεαρού και συγκεκριμένα αδερφή της γιαγιάς του.
Η αιτιολόγηση που προβάλλει το ασφαλιστικό σύστημα της Αργεντινής στην άρνησή της για την επίδοση σύνταξης είναι ότι ο γάμος αυτός δεν ήταν νόμιμος. Ακόμα κι αν ήταν, σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πια να εργαστεί ως δ « ικηγόρος.
«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» τόνισε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα και δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.
Παρά τα 68 έτη διαφοράς που είχε με την αγαπημένη του, ο Ossola επιμένει ότι ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Ο έρωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά τα χρόνια που έμεναν στο ίδιο σπίτι και, σύμφωνα με τον νεαρό, η απόφασή τους να παντρευτούν ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης, η οποία προφανώς ήθελε να εξασφαλίσει οικονομικά τον σύζυγό της για τα επόμενα χρόνια.
Περισσότερα: 23χρονος παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του και τώρα ζητά σύνταξη χηρείας | E-Radio.gr Lifestyle