Λαμαρίνες πέφτουν στα κεφάλια των παιδιών στου Ζωγράφου!

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου παρά τρίχα γλύτωσαν κάποιοι μαθητές στο 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου σύμφωνα με δημοσίευμα blog του Δήμου Ζωγράφου που φιλοξενεί επιστολή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου απευθυνόμενη στην διοίκηση του Δήμου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής

 ΘΕΜΑ: Επικινδυνότητα κτιριακού συγκροτήματος

 Κύριοι,

Επικουρικά και σε συνέχεια του με αριθμό πρωτοκόλλου 18 / 16-1-2013 εγγράφου του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου προς εσάς, που αφορούσε στην πτώση λαμαρινών από την ταράτσα του συγκροτήματος στον αύλειο χώρου ζητάμε από την υπηρεσία σας τα εξής:

 Να ενημερωθούμε για την αιτία αποκόλλησης των λαμαρινών από την ταράτσα του σχολείου, ποιος ευθύνεται για αυτό και να αποδοθούν ευθύνες.

Τα αποκολληθέντα υλικά προέρχονται όπως γνωρίζεται, από επισκευές που ανατέθηκαν με την τελευταία εργολαβία, με αποτέλεσμα να κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας και για τις υπόλοιπες πραγματοποιηθείσες εργασίες.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και όπως καταλαβαίνεται από θαύμα δεν είχαμε θύματα την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

Να αποκατασταθεί η ζημιά , να ελεγχθεί εξονυχιστικά η ασφάλεια του κτιρίου και να μας διαβεβαιώσετε γραπτώς ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τυχόν άλλες κακοτεχνίες ή αβλεψίες από πραγματοποιηθείσες εργασίες στο σχολικό μας συγκρότημα.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ του Συλλόγου
Αβραμόπουλος Πέτρος
Σαμπαλιώτη Ελένη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *