Μια ελληνική συνταγή 6000 ετών που μας προστατεύει από πολλές ασθένειες! Δείτε που οφελεί και πως παρασκευάζεται

Αναφέρεται στην Ιλιάδα ως τρόφιμο που δινόταν στους στρατιώτες πριν από τις μάχες
Το παστέλι είναι ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με βάση το σουσάμι και το μέλι. Είναι γλύκισμα τονωτικό, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο,
φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο. Οι ρίζες της συνταγής αυτής ξεκινούν από τον Όμηρο στην Ιλιάδα και συνδυάζουν τη γλυκιά γεύση με τις θεραπευτικές ιδιότητες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ>>>>>>

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *