Ομολόγησαν 88 διαρρήξεις αυτοκινήτων!

Απορίας  άξιο είναι ακόμη και το  πώς θυμόντουσαν πόσα και  ποια αυτοκίνητα είχαν διαρρήξει,  οι δυο Αλβανοί που είχαν γίνει πονοκέφαλος για τους  ιδιοκτήτες οχημάτων στην πόλη της Ρόδου! Ως τώρα, έχουν ομολογήσει…

88 διαρρήξεις και η έρευνα συνεχίζεται!

Μήνες τώρα  αναζητούσαν τα ίχνη της σπείρας  οι άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο δράστες ηλικίας 31 και 22 χρόνων την Τέταρτη, όταν τους είδαν να επιβιβάζονται σε ένα κλεμμένο βαν. Όμως, έβαλαν στο χέρι μόνο τον 31χρονο, καθώς ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται. Πάνω του βρέθηκαν ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια και έξι κλειδιά αυτοκίνητων, το ένα μάλιστα τροχισμένο για να ταιριάζει σε όλες τις κλειδαριές.

Στο σπίτι του βρέθηκαν κάποια από τα δεκάδες κλοπιμαία που είχαν αρπάξει το τελευταίο τετράμηνο από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα που παραβίασαν. Μεταξύ αυτών ήταν τσάντες, πορτοφόλια, χρήματα, κάρτες ανάληψης και βιβλιάρια τραπεζών, προσωπικά έγγραφα, φωτογραφικές μηχανές, κινητά, γυαλιά ηλίου, laptop, ηχοσυστήματα, εργαλεία και είδη εξοπλισμού!

Μάλιστα, ο 31χρονος ομολόγησε ότι πούλησε ένα laptop, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και μια γυναικεία τσάντα σε έναν 32χρονο ομοεθνή του αντί 100 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην καφετέρια που διατηρεί ο 32χρονος στο Φαληράκι, κατασχέθηκαν και ο αγοραστής συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή Ρόδου.

Πηγή: protothema.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *