«ΒΗΜΑ –ΒΗΜΑ» τι πρέπει να κάνεις από το «ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ενάντια στην “τρομοκρατία των Πλειστηριασμών” από Τράπεζες- παράνομες “εισπρακτικές” – ψεύτικα “δικηγορικά γραφεία” & ΚΟΡΑΚΙΑ»
Έχεις ακίνητο, «καθυστερημένο-κόκκινο» δάνειο, υπέρογκες πιστωτικές και σε τρομοκρατούν με πλειστηριασμό του…
Ρεπορτάζ, Μαρίτα Πάλλη
«Γροθιά» υπεύθυνης ενημέρωσης στο φόβο και την άγνοια για τις νομικές διεξόδους, τις διαδικασίες για αποτελεσματική άμυνα, αντεπίθεση και ανάσχεση των πλειστηριασμών εκ΄ των Τραπεζών, καθώς και της «τρομοκρατίας» από τηλέφωνα «ανύπαρκτων» ή ψευδεπίγραφων «δικηγορικών γραφείων» και παράνομων «εισπρακτικών εταιριών» που στελεχώνουν χαμηλόμισθοι υπάλληλοι για να σκορπούν πανικό προς όφελος του «Φονταμενταλισμού της Αγοράς του Νεοφιλελευθερισμού και του ληστρικού καπιταλιστικού κράτους που υφαρπάζει την περιουσία του φτωχοποιημένου Έλληνα», όπως είπαν, έδωσαν νομικοί και φοροτεχνικοί, στην ανοιχτή προς όλους – ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων – όπως επισήμαναν – εκδήλωση, του πολιτικού κόμματος του «Εθνικού Μετώπου για την Ελλάδα και την Κοινωνία». Η άκρως διαφωτιστική προς όλους, ενημέρωση εξελίχθηκε σε ερωταπαντήσεις μεταξύ ειδικών και αγωνιούντων Ελλήνων πολιτών, και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/12 στα νέα γραφεία του κόμματος του «Εθνικού Μετώπου» επί της Λεωφόρου Συγγρού 40-42, υπό τον πρόεδρο κ. Μάνο Κώνστα. Το συντονισμό είχαν οι κύριοιΝίκος Μπογονικολός Dr Πληροφορικής, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου του «Εθνικού Μετώπου»,Δημήτρης Γκίκας Φιλόλογος, Δ/ντής Επικοινωνίας και υπ. Δρ Πολιτικής Φιλοσοφίας και ηδικηγόρος που ειδικεύεται στο Οικονομικό, Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο, κυρίαΠάολα Δημακαράκου.
Τα μέλη του «Εθνικού Μετώπου» επισήμαναν την κατάφωρη παραβίαση των διατάξεων του Ελληνικού Συντάγματος, «το οποίο Τράπεζες και κυβερνήσεις»- όπως είπαν- «προσπαθούν να μετατρέψουν σε «κουρελόχαρτο», επειδή προβλέπει την συνταγματική κατοχύρωση και προστασία του θεμελιώδους Δικαιώματος του Ανθρώπου, της κατοικίας και περιουσίας, που επίσης προστατεύεται και από τη Διεθνή Νομολογία». Συγκεκριμένα στο άρθρο 21 παρ.4 του Ελλ. Συντάγματος αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η απόκτηση κατοικίας απ’ αυτούς που στερούνται ή στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ»!
1) ΧΡΗΣΗ «ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΝΙΑΣ» – ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Η κυρία Π. Δημακαράκου, με ιδιαίτερα κατανοητό τρόπο και για τους πλέον αδαείς περί των νομικών, υπέδειξε διεξοδικά «βήμα προς βήμα», τις ενέργειες που πρέπει κάθε φορά να ακολουθούνται από τους πολίτες, αναλόγως της φάσης που βρίσκεται η υπόθεση καθενός, για ένα επερχόμενο πλειστηριασμό. Επέστησε τη προσοχή, στην παροχή νομικής στήριξης από δικηγόρο αλλά και στην τήρηση συγκεκριμένων προθεσμιών που δίνει ο νόμος και αναφέρονται παρακάτω, για τη μη εκπρόθεσμη κατάθεση συγκεκριμένων εγγράφων, κάτι πολύ καθοριστικό για την ανάσχεση της διαδικασίας των πλειστηριασμών. Συνέστησε στους πολίτες, που αδυνατούν να πληρώσουν δικηγόρο, την χρήση του «ευεργετήματος της πενίας» ή «απορίας» με αίτηση προς το Αρμόδιο Δικαστήριο, ώστε να οριστεί δωρεάν δικηγόρος στον οφειλέτη που αδυνατεί να πληρώσει! Ως έτερη εναλλακτική λύση προτάθηκε και η προσφυγή στις Ενώσεις Καταναλωτών, οι οποίες έχουν επίσης δραστήρια και καταρτισμένα νομικά τμήματα.
2) «ΧΡΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ»: Μπορούν να κάνουν χρήση των ευεργεσιών του Νόμου και οι αυτοαπασχολούμενοι και όσοι δεν έχουν εμπορική ιδιότητα. Δεν μπορούν οι Ομόρρυθμες εταιρίες και όσοι έχουν μετοχές σε Ετερόρρυθμες. Δεν μπορούν δηλαδή, να ενταχθούν στο νόμο αυτόν, όσοι διαθέτουν «πτωχευτική ικανότητα». Να θυμάστε: Για οφειλές μέχρι 20.000 ευρώ στις τράπεζες, εφόσον δεν έχει εγγραφεί το ακίνητό σας ως υποθήκη, ο Νόμος 3714/2008 το προστατεύει από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ»:
1) Μη φοβάστε το “ΕΞΩΔΙΚΟ”: Αν ο δανειολήπτης οφείλει 3 συνεχόμενες δόσεις, τότε η Τράπεζα του στέλνει «Εξώδικο» το οποίο δεν έχει άμεσα καμία Νομική συνέπεια, αλλά αφορά σε «επίσημη ενημέρωση»!
2) Ο οφειλέτης μπορεί να πάει στη Τράπεζα και να ζητήσει διακανονισμό της οφειλής του. Αν η Τράπεζα δεν δεχθεί και ο ίδιος αδυνατεί να πληρώσει τότε,
3) Η Τράπεζα προβαίνει σε «Καταγγελία της σύμβασης δανείου» που συνήφθη μεταξύ της ίδιας και του οφειλέτη και αποστέλλει
4) «Διαταγή πληρωμής » στον οφειλέτη.
5) ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει περιθώριο 3 εργασμίμων ημερών από την ημέρα επίδοσης στον οφειλέτη της Διαταγής πληρωμής μέχρι και την εκτέλεσή της.
6) Εντός 15 ημερών πρέπει να γίνει «ΑΝΑΚΟΠΗ της διαταγής πληρωμής» με
7) «Αίτηση Αναστολής της Εκτέλεσης» υπέρ του ακινήτου του οφειλέτη.
ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Όταν λάβετε στο πρωταρχικό στάδιο ΕΞΩΔΙΚΟ από την Τράπεζα, φροντίστε να απαντήσετε και εσείς προς την Τράπεζα με ΔΙΚΟ σας ΕΞΩΔΙΚΟ, προβάλλονταςΕΝΣΤΑΣΕΙΣ για το ποσόν της πληρωμής, για τη διαδικασία και τις αιτιάσεις της Τράπεζας, ώστε ακόμη και αν οι ενστάσεις σας δεν αποδειχθούν βάσιμες, να κωλυσιεργήσετε τη ροή της διαδικασίας. Θα κερδίσετε χρόνο, γιατί η Τράπεζα οφείλει εκ του Νόμου, να μπει στη διαδικασία να ψάξει τις δικές σας αιτιάσεις και να σας απαντήσει εγγράφως, εφόσον και οι δυο είστε συμβαλλόμενοι στο δάνειο ή την κάρτα που σας παρεχώρησε! Μπορείτε λόγου χάριν να επικαλεστείτε ότι «αμφισβητείτε το ποσόν που αναγράφεται από πλευράς τράπεζας ως οφειλόμενο και έτσι αυτό θα δημιουργήσει στη Τράπεζα την ανάγκη προκειμένου να σας απαντήσει εγγράφως, να διενεργήσει επανέλεγχο και να τεκμηριώσει τις αιτιάσεις της. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Ειδικά αυτή την εποχή που οι Τράπεζες συμπτύσσονται και τα αρχεία της μιας, βρίσκονται στη διαδικασία μεταφοράς στην άλλη με ψυχραιμία και στρατηγική, μπορείτε εσείς να οδηγήσετε την Τράπεζα ακόμη και σε αδιέξοδο, εφόσον ΔΕΝ φοβηθείτε και δεν πανικοβληθείτε αλλά ακολουθήσετε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, όντας ενήμεροι τι πρέπει να κάνετε»!Προσοχή στις προθεσμίες:
8) ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ: Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής του πλειστηριασμού, ορίζεται “τακτική δικάσιμος”, δηλαδή η ακριβής ημερομηνία που θα γίνει η δίκη για την υπόθεση, ΑΝ ΔΕΝ υπάρχει ΑΠΕΡΓΙΑ δικαστών, δικηγόρων ή διοικητικών… Με την ολοένα αυξανόμενη ροή των υποθέσεων σήμερα μπορεί αυτό να συμβεί και από 2 έως 7 χρόνια, με το ενδεχόμενο, οι νόμοι να έχουν πάλι αλλάξει!
9) ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν αμφισβητήσετε ολόκληρο το βεβαιωμένο από την Τράπεζα χρέος, το πιο πιθανό είναι ότι όποτε γίνει η δίκη, το δικαστήριο να μη το δεχθεί, εφόσον δεν αποδεικνύεται ο ισχυρισμός σας από τα έγγραφα τόσο της τράπεζας όσο και τα δικά σας . Μπορεί όμως να δεχθεί την “Αίτηση Αναστολής” και έτσι να προφυλάξετε το σπίτι σας.
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ»!
ΑΝ ΟΧΙ;
1) Aν ΔΕΝ γίνει δεκτή η «Αίτηση Αναστολής» και δεν υποστηρίζονται με τεκμήρια οι δικές σας αιτιάσεις, τότε το Δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει “Κατάσχεση ακινήτου”! ΜΗΝΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι απεμπλοκής για να κερδίσετε ως και 6 μήνες καθυστέρηση και να το σώσετε!
2) Κάνετε «Αιτηση ανακοπής της εκτέλεσης» 5 μέρες πριν τον πλειστηριασμό, εγείροντας θέματα σχετικά με την αξία και το αντίτιμο του ακινήτου σας! Ζητήστε, λόγου χάριν”Αναπροσαρμογή τιμήματος ακινήτου”!
ΠΡΟΣΟΧΗ: 5 μέρες πριν!
ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπορείτε ως και να παγώσετε τη διαδικασία, αν παρουσιαστεί ένας συγγενής σας που έχει απαιτήσεις και δικαιώματα επί του ιδίου ακινήτου ή κουμπάρος κτλ. και με το σκεπτικό και έγγραφα, ότι το έχει νοικιάσει από σας για τα επόμενα 30 χρόνια, η τράπεζα δεν θα μπορεί να σας το πάρει. Αυτό όμως πρέπει να γίνει προ της απόφασης για κατάσχεση, διότι με την κατάσχεση αφαιρείται το δικαίωμα της μεταβίβασης.
3) Σε αντίθετη περίπτωση σε 40 μέρες από την επίδοση της «κατάσχεσης» η Τράπεζα προχωρά στον «πλειστηριασμό» Όμως :
4) Με την τροποποίηση του Νόμου 3869/2010 δεν μπορεί να «βγει στο σφυρί» το «ένα και μοναδικό ακίνητο» του οφειλέτη εκτός αν το ύψος της οφειλής του συνολικά υπερβαίνει τα 200.000 Ευρώ. Λάβετε υπ’ όψιν ότι το αφορολόγητο όριο σήμερα είναι 375.000 ευρώ για ένα ζευγάρι και προσαυξάνεται κατά 25.000 για κάθε παιδί. Συνεπώς δύναται να προστατευτεί και ΟΛΗ σας η περιουσία εφόσον δεν ξεπερνά το αφορολόγητο όριο!
5) Ωστόσο, επί των ημερών μας, γίνεται προσπάθεια να μειωθεί το αφορολόγητο, στα 180.000 ευρώ με προσαύξηση για κάθε παιδί στα 25.000 Ευρώ. Όμως αυτό δεν ισχύει ακόμη. Αυτό που σκοπίμως διαδίδεται ότι «δεν προστατεύεται από το Νόμο όχι απλώς η πρώτη κατοικία, αλλά και η περιουσία όλη» όπως καταγγέλθηκε από τα μέλη του Πολιτικού Κινήματος του «Εθνικού Μετώπου» αποτελεί «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ(!) ενταγμένη στη προπαγάνδα του εκφοβισμού των φτωχοποιημένων Ελλήνων» !
6) ΤΡΙΚ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Mπορεί εσείς να νομίζετε ή να εκτιμάτε ότι η ακίνητη περιουσία σας δεν υπερβαίνει τα 300.000 Ευρώ οπότε και προστατεύεται από τον προαναφερθέντα Νόμο, ωστόσο η Τράπεζα μπορεί να την έχει καταγράψει (επίτηδες) για 301.000Ευρώ ή και άνω, ώστε να μην γίνει χρήση του εν λόγω Νόμου. Στην περίπτωση αυτή, εσείς εγείρετε ενστάσεις επί του τιμήματος της ακίνητης περιουσίας σας..
SOS! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ- ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ
Από 14/6/2013 και για 6 μήνες (ΠΡΟΣΟΧΗ: H προθεσμία εκπνέει τώρα τον Δεκέμβριο 2013 και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κινηθούν ΑΜΕΣΑ) οι πολίτες που κρατούν ενήμερα τα δάνεια τους και προβαίνουν με συνέπεια στην αποπληρωμή των δόσεων, ΑΛΛΑ αντιλαμβάνονται ότι λόγω ανεργίας ή αρρώστιας ή άλλης αντικειμενικής δυσκολίας δεν θα μπορούν εφεξής να είναι το ίδιο συνεπείς, θα πρέπει να τρέξουν να κάνουν νέα ρύθμιση των οφειλών τους, και οι τράπεζες οφείλουν να την κάνουν αποδεκτή! Μην ενδώσετε να μπει Υποθήκη το ακίνητό σας, στη περίπτωση που το απαιτήσουν στα ψιλά γράμματα! Με τροπολογία του 3869/2010 ο Νόμος παρέχει άμεση προστασία από πλειστηριασμούς εφόσον υπαχθεί σ αυτόν το «φυσικό πρόσωπο» που όμως ως τώρα ήταν συνεπές στη πληρωμή των δόσεων. Θα συνεχίσει να καταβάλει όχι λιγότερο από το 10% της τελευταίας του δόσης, από την ώρα που θα κατατεθεί η αίτηση στο Ειρηνοδικείο. Σε δύο μήνες από την κατάθεση της αίτησης ορίζεται η δικάσιμος για την “προσωρινή διαταγή”
ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή αρκετοί που δεν βρίσκονται σε άμεση ανάγκη αλλά δυστυχώς είναι μεταξύ των λεγόμενων «μεγαλομπαταξήδων», όπως ελέχθη, από τα πολιτικά στελέχη του κόμματος, κάνουν συχνά χρήση αυτής της ευεργετικής διάταξης , οι Ειρηνοδίκες τελευταία, απορρίπτουν τις μισές από τις πιο πάνω αιτήσεις. Στην περίπτωση όμως που ο Ειρηνοδίκης κάνει δεκτό αυτό το αίτημα, βάσει των τεκμηρίων, τότε η μηνιαία καταβολή της δόσης από πλευράς του οφειλέτη, καθορίζεται, όχι μικρότερη του 10% της τελευταίας του δόσης.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ χρειάζεται στη σύνταξη και υποβολή της αίτησης του οφειλέτη ή και συζύγου του οφειλέτη στο Ειρηνοδικείο. Συνιστάται δικηγόρος. Η ίδια διαδικασία τηρείται και στις περιπτώσεις επικείμενων κατασχέσεων από το Δημόσιο, την Εφορία και Ιδιώτες.
ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ “ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ” από “ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ”
Ο Εκβιασμός των Τραπεζών και η “διάσωση τους” με Κρατική συγκάλυψη και συνενοχή!
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα μέλη της πολιτικής γραμματείας του «Εθνικού Μετώπου» , οι τράπεζες αρχικά, έλαβαν 200.000.000.000 ευρώ! που χρειάζονταν αφενός μεν για να καλύψουν το 9% των αποθεματικών τους, και αφετέρου τα υπόλοιπα θα έπρεπε όπως αρχικά προβλεπόταν, να τα διαθέσουν για την ρευστότητα στην ελληνική αγορά και την ενίσχυση των πολιτών- δανειοληπτών στο καιρό της ανεργίας και της κρίσης. Απ αυτά τα χρήματα, είχαν υποχρέωση, να διοχετεύσουν στην «πραγματική οικονομία» για αναχρηματοδότηση των επιχειρήσεων και την ενίσχυση των επαγγελματιών και της κοινωνίας το υπόλοιπο του παρακρατηθέντος 9% για τα δικά τους αποθεματικά. Όμως τίποτε τέτοιο δεν συνέβη με την ανοχή και τη συνέργεια των κυβερνήσεων και του κράτους. Όχι μόνο Δεν έδωσαν τα χρήματα για να ενισχυθεί η ρευστότητα αλλά αντ΄ αυτού οι Τράπεζες ΕΚΒΙΑΣΑΝ λέγοντας πως δεν θα προβούν σε «ανακεφαλαιοποίηση» αν δεν επιστραφούν οι καταθέσεις που είχαν φύγει για το εξωτερικό, παίζοντας παράνομα παιχνίδια στη πλάτη των Ελλήνων καταθετών, ομολογιούχων και δανειοληπτών. Πώς όμως δίχως εξασφάλιση θα μπορούσαν οι καταθέτες να μεταφέρουν τα κεφάλαια πίσω; «Το κράτος εξαπάτησε τους πολίτες δια της διακήρυξης του «success story» της «Ανάπτυξης» την ώρα που το μόνο που αναπτυσσόταν ραγδαία ήταν «η ανεργία, η ανέχεια, η εξαθλίωση και η πείνα» δίχως καν να προσφέρθεί η απαραίτητη εξασφάλιση στους καταθέτες από την πρώτη στιγμή». «Τώρα», όπως ελέχθη από τους κυρίους Γκίκα και Μπογονικολό, «επιδιώκουν, τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια να πουληθούν προς 20 σεντ το δολάριο σε ξένα «Funds» με στόχο να έρθουν να σου πάρουν το σπίτι! Κι όμως θα μπορούσαν να τα «επαναπουλήσουν» στους Έλληνες οι Τράπεζες που ελέγχονται από το Κράτος ως «Κρατικές» πλέον, ως μια νέας μορφής «Σεισάχθεια» με τρόπο αποπληρωμής και όρους ευνοϊκότερους, που θα ήλεγχε η ελληνική οικονομία εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα».
«Ο στόχος όμως είναι να πουληθούν τα «κόκκινα δάνεια» σε εξευτελιστική τιμή σε ξένα Χρηματοπιστωτικά ληστρικά Ιδρύματα τα λεγόμενα “Funds” για να ρθουν οι ξένοι να σου πάρουν το σπίτι. Όταν ένα κράτος δεν ενδιαφέρεται για τη βιωσιμότητα των πολιτών του και δεν τους προστατεύει από το να φτάσουν στην εξαθλίωση, αυτό δεν είναι κράτος», είπαν αγανακτισμένοι μεν οι ομιλητές, αλλά καταχειροκροτούμενοι.. Ο κ.Γκίκας πρόσθεσε: “Στην Ελλάδα το κράτος, αντί να προστατεύσει τους πολίτες, πρωτίστως μερίμνησε για την διάσωση Τραπεζών, και την εξάλειψη των χρεών των κομμάτων!! Τα 48 ΔΙΣ Ευρώ που έλαβαν οι Τράπεζες αντί να καλύψουν τις επισφάλειες των «παγωμένων δανείων», δόθηκαν για να καλυφθούν τα κεφάλαια των τραπεζών εξαιτίας των ανεξόφλητων θαλασσοδανείων που είχαν πάρει όλα τα πολιτικά κόμματα. Αναφορικά με την εξαγορά της κερδοφόρας Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς, «ενώ ο Πρωθυπουργός κ.Σαμαράς είχε τόσο προεκλογικώς όσο και μετεκλογικώς δεσμευτεί πως θα την κρατήσει δημόσια, εντούτοις την εκχώρησε πουλώντας την «έναντι πινακίου φακής» στην Πειραιώς, ώστε», όπως πρόσθεσε, «να υποθηκευτεί το 80% της εθνικής γης», που ήταν η περιουσία των Ελλήνων Αγροτών.Ύστερα προέβησαν σε ομαδικές απολύσεις και ενέργειες εις βάρος των εργαζομένων της Τράπεζας, που δεν έφταιγαν σε τίποτε». Στο τέλος της δικής του παρέμβασης ο κ.Μπογονικολόςδιερωτήθηκε: «Γιατί αλήθεια οι Τράπεζες εφ΄όσων είναι ΚΡΑΤΙΚΕΣ, προκειμένου «να σωθούν και να ανακεφαλαιοποιήσουν», ΔΕΝ ΕΚΠΟΙΗΣΑΝ ή δεν εκποιούν και τώρα ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αφού ως Κρατικές κατέχουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, αλλά επιχειρούν πλειστηριασμούς στα σπίτια των φτωχών Ελλήνων ιδιωτών, άλλοτε πελατών τους;»
Use Facebook to Comment on this Post