Στις ευθύνες αλλά και στον ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη αναφέρονται συγγενείς του Γιώργου Ρουπακιά, με αφορμή τη στάση του μετά τη δολοφονία Παύλου Φύσσα.
Σύμφωνα με τους τηλεφωνικούς διαλόγους που έχουν καταγραφεί συγγενείς του Ρουπακιά επικρίνουν τον Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας: «Ηθελα να τον πιάσω από τον λαιμό (σ.σ. τον Κασιδιάρη) και να του πω:…
Ρε κερατά μου, ποιος τους εκπαίδευσε γι’ αυτό το θέμα, ποιος τους είπε να γίνονται δολοφόνοι. Εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή τούς απαρνείσαι. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του Γιώργου, θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει και ας πέθαινα. Θα άνοιγα το στόμα μου και θα τα έλεγα με το νι και με το σίγμα και ας με σκοτώνανε. Αλλά θα τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα, θα τους ξεμπρόστιαζα».
Για τάγματα εφόδου, στην εκπαίδευση των οποίων είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κάνει λόγο φιλικό πρόσωπο της αδελφής του Γιώργου Ρουπακιά.
Α: Αδελφή Γ. Ρουπακιά
Β: Καλούμενη – χρήστης
Α: Το ότι παρουσιάστηκα σε δύο εκδηλώσεις, ξέρεις πόσος απλός κόσμος υπήρχε σε αυτές τις εκδηλώσεις;
Β: Ωραία, στιγματίστηκες όμως. Στιγματίστηκες αυτή τη στιγμή. Και αυτή τη στιγμή ζεις με έναν φόβο εκδίκησης, από εμφάνισή σου σε δύο-τρεις εκδηλώσεις.
Α: Οχι.
Β: Το κατάλαβες;
Α: Οχι. Την πρώτη φάση εκδίκησης την έλαβε ο Παναγιώτης, που δεν φαίνεται σε καμία εκδήλωση γιατί δεν ήταν και εκεί.
Β: Ναι, όταν όμως.
Α: Εγώ ακόμη δεν την έχω φάει.
Β: Όταν μάθουν όμως ότι ο Παναγιώτης… Εσύ ακόμη δεν την έχεις φάει, δεν έτυχε και να μην τη φας ποτέ. Εγώ άλλο σου λέω, ότι όμως ζεις με το άγχος αυτή τη στιγμή. Λοιπόν σκέψου, ζητάνε εκδίκηση τη στιγμή που δεν σε έχουν δει στην τηλεόραση, αν σε δούνε στην τηλεόραση κιόλας, ούτε εγώ δεν σε είχα δει, αν δεν μου το έλεγες, εγώ δεν θα σε είχα δει ποτέ, δεν το είδα. Λοιπόν εάν δεν μου το έλεγες, δεν θα το έβλεπα. Σκέψου, αυτοί οι οποίοι παρακολουθούν αυτή την κατάσταση εάν σε δουν στην τηλεόραση και αποκρυπτογραφήσουν το ποια είσαι, γιατί δεν φαίνεσαι στην ουσία με τα γυαλιά. Φαντάζεσαι το τι έχει να γίνει μετά; Δηλαδή μπαίνεις σε μία οργάνωση, κι εγώ είμαι μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά δεν φοβάμαι ούτε να βγω έξω, ούτε να μιλήσω, ούτε φοβάμαι για κάτι. Εσύ όμως φοβάσαι.
Α: Ναι, γιατί έχει γίνει ένα συγκεκριμένο πράγμα.
Β: Μπράβο.
Α: Και πριν γιατί δεν φοβόμουνα.
Β: Πιο πριν δεν φοβόσουνα γιατί δεν ήξερες.
Α: Όχι, δεν κατάλαβες, πιο πριν γιατί δεν είχα φόβο;
Β: Τώρα όμως με αυτό το πράγμα.
Α: Τώρα συνδέεται ένα όνομα μαζί μου.
Β: Κι αυτό να μην… Πρόσεξε και να μην ήταν ο Γιώργος αυτός που το είχε κάνει και να ήταν άλλος, ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί τόσο πολύ ενάντια σε αυτή την οργάνωση που δεν θα του αφήνει σε χλωρό κλαρί. Αυτό θα γίνει.
Α: (Ακατάληπτο) καλά θα δούμε πότε θα συναντηθούμε.
Β: Θυμάσαι τι σου έλεγα στο σπίτι, ότι ναι ωραία καλά κυνηγάνε τους αλλοδαπούς, αλλά σκέφτεσαι.
Α: Όχι τους αλλοδαπούς, αυτό μην μπερδεύεις, όχι τους αλλοδαπούς, τους λαθρομετανάστες.
Αυτό ισχύει.
Β: Τους λαθρομετανάστες, ωραία.
Α: Αυτό ισχύει. Και σήμερα μίλαγα με παιδί Αλβανό, το οποίο πήγαινε στην καφετέρια που έγινε το συμβάν και χθες ήταν και προχθές ήταν και εκείνη την ημέρα ήταν και δεν τους έχουν ενοχλήσει ποτέ, πηγαίνουν εδώ σχολείο και έχουν νόμιμα τα χαρτιά τους, στη συγκεκριμένη περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο σου λέω εγώ.
Β: Ωραία, εγώ σου λέω ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονται αυτοί οι άνθρωποι έτσι, σε καλύπτει; Εμένα δεν με καλύπτει. Οταν βλέπω αυτό το πράγμα, αυτή τη στρατιωτική, αυτή… που είδα, τρόμαξα. Αυτό που είδα στην τηλεόραση…
Α: Δεν είναι όλοι έτσι. Σ’ το ξαναλέω πάλι.
Β: Ρε συ, δεν είναι όλοι έτσι, τώρα…
Α: Είναι μία ομάδα ασφαλείας, δεν είναι όλοι έτσι, σ’ το ξαναλέω πάλι.
Β: Δεν ξέρω, Χρύσα μου, αν είναι όλοι έτσι.
Α: Εκεί που είδες τι παντελόνι φόραγα;
Β: Δεν ξέρω, δεν το είδα, το πρόσωπό σου είδα.
Α: Δες και κάτω.
Β: Κι αυτό το είδα μέσα στο Ίντερνετ, δεν το είδα μέσα, μέσα στο τέτοιο. Τέλος πάντων αυτοί οι άνθρωποι, απ’ ό,τι βγήκε στην τηλεόραση, έχουν τάγματα παντού, έχουν τάγματα ασφαλείας παντού, τάγματα κρούσης, δεν ξέρω πώς τα λένε, κρούσης εφόδου, δεν ξέρω πώς τα λένε.
Α: Εφόδου λέγεται.
Β: Ε, εφόδου από αυτό. Λοιπόν, όταν λοιπόν βλέπεις μία ένα τέτοια πράγμα κι όταν, δηλαδή εγώ τον Κασιδιάρη τον έβλεπα που μίλαγε στην τηλεόραση και γύριζε και έλεγε εγώ δεν τον ξέρω και ο άλλος ότι είναι τρελός, δηλαδή μου ήρθε να, να πάω εκεί να τον πιάσω από τον λαιμό και να του πω, ρε κερατά μου, ποιος τους εκπαίδευσε γι’ αυτό το θέμα, ποιος τους έκανε να γίνονται δολοφόνοι. Πες μου ποιος, εγώ, ο Α, ο Β, εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή τους απαρνείσαι. Δηλαδή είναι τρελό, τους αδειάζεις. Κι εσύ κάτσε.
Εγώ αν ήμουν στη θέση του Γιώργου θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει κι ας πέθαινα, κι ας πέθαινα, θα άνοιγα το στόμα μου και θα τα έλεγα με το νι και με το σίγμα, κι ας με σκοτώνανε. Εν πάση περιπτώσει θα είχα σκοτώσει, ε, η τιμωρία που θα ήταν να σκοτωθώ κι εγώ. Αλλά θα τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα, θα τους ξεμπρόστιαζα. Αυτοί είναι εγκληματίες, ρε, έχω άδικο; Πες μου. Δηλαδή η λογική μου είναι η λογική του παραλόγου; Πες μου. Σκέφτομαι παράλογα αυτή τη στιγμή;
Α: Όχι, δεν σκέφτεσαι παράλογα.
Β: Κατέστρεψαν την οικογένειά του, κατέστρεψαν μία οικογένεια ενός παιδιού.
Α: Αυτό είπε και αυτός στην απολογία, στον ανακριτή σήμερα.
Β: Ποιος;
Α: Ο Γιώργος.
Β: Τι;
Α: Ότι κατέστρεψε και τη δική του οικογένεια και την οικογένεια του παιδιού. Το είπε ακριβώς επί λέξει.
Β: Ακριβώς. Στιγμάτισε τα παιδιά του που ο Γιώργος δεν έχει τίποτα πολυτιμότερο από τα παιδιά του, όπως και όλοι μας. Στιγμάτισε τα παιδιά του να κυκλοφορούν και να τα δείχνουν με το δάχτυλο και να λένε τα παιδιά του δολοφόνου. Χρυσούλα, δεν είναι αστείο αυτό που σου λέω. Μην κοιτάς που δεν το ζεις εσύ με τα παιδιά και δεν πρόκειται να το ζήσεις ποτέ. Τα παιδιά αυτά τα σκέφτεσαι; Πες μου, περνάει από το μυαλό σου η ψυχολογία αυτών των παιδιών για τη γυναίκα του χ..
newsbomb.gr
Use Facebook to Comment on this Post