Λατρεύω το frappuccino caramel και προσπάθησα να το φτιάξω σπίτι για να το πίνω κάθε μέρα! Μετά από πολλές δοκιμές νομίζω ότι το πέτυχα! Και μάλιστα light!…
Τι χρειαζόμαστε: 200 ml γάλα 2% 1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ ή 1 espresso stick 15 παγάκια (επειδή το θέλω αρκετά πηχτό) 2 κ.γ. υγρό γλυκαντικό natreen η 2 κ.σ. ζαχαρη 2 κ.σ. σιρόπι καραμέλα (υγρό όχι πηχτό)
Πώς το κάνουμε: Ρίχνω στο blender όλα τα υλικά και χτυπάω για 25 δευτερόλεπτα στη πιο δυνατή ένταση. Σερβίρω! Λίγα μυστικά ακόμα Έχει κάτω απο 150 θερμίδες!
Ανάλογα με το πόσο πηχτό το θέλετε βάζετε περισσότερα ή λιγότερα παγάκια και προσαρμόζετε και την ώρα που το χτυπάτε.
Το σιρόπι καραμέλα πρέπει να είναι υγρό για καφέδες και ροφήματα και όχι το πηχτό που βάζουμε πάνω στο παγωτό
Με πληροφορίες: www.athensmagazine.gr
Use Facebook to Comment on this Post