Προωθήστε την ιστοσελίδα σας ανεβάζοντας pdf!

Σε προηγούμενο άρθρο μας στο wdf.gr είχαμε συζητήσει για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρχεία pdf που να τα κάνετε upload και να διαμοιράσετε τα backllinks σας μέσα σε αυτά προωθώντας την ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να …
διαβάσετε το άρθρο εκείνο κάνοντας κλικ εδώ .

Τώρα θα σας δώσουμε μια λίστα από web sites που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον σκοπό αυτό. Φυσικά τέτοια υπάρχουν εκατοντάδες . Η ακόλουθη όμως λίστα είναι από ιστοτόπους που χρησιμοποιώ για τις προωθητικές μου ενέργειες και διακρίνονται από ευκολία στην εγγραφή (σε πολλά από αυτά απλά συνδέεστε με το facebook account σας γλιτώνοντας χρόνο και γενικά πολύπλοκες διαδικασίες εγγραφής και χαρακτηρίζονται από ένα υψηλό page rank , ευκολία στην χρήση και στον διαμοιρασμό των αρχείων.

Τι άλλο μπορεί να ζητήσει εξάλλου ένας seo expert και τι πιο εύκολο για ένα κατασκευαστή ιστοσελίδων που ενώ δεν γνωρίζει από seo μπορεί πανεύκολα να μετατρέψει κάποια αρχεία της ιστοσελίδας που μόλις δημιούργησε σε αρχεία pdf και να τα ανεβάσει στα web sites που ακολουθούν; Στην λίστα που ακολουθεί βλέπετε το page rank κάθε ιστοσελίδας και την θεματική κατηγορία έκαστου web site. Μην περιοριστείτε όμως σε ένα από αυτά.

Χρησιμοποιήστε τα όλα για να επιτύχετε μέγιστα αποτελέσματα. Μην ξεχάσετε όμως να κάνετε index τα backlink σας εκεί μέσα από υπηρεσίες όπως το lindexed ή το backlinksindexer , τις οποίες προσωπικά χρησιμοποιώ και από τις οποίες είμαι βαθύτατα ικανοποιημένος, γιατί παρά το υψηλό pr που διαθέτουν οι ακόλουθες ιστοσελίδες ο όγκος των αρχείων που τοποθετούνται σε αυτές σε καθημερινή βάση είναι τέτοιος που μόνο ένα 30- 35 % θα γίνει άμεσα ορατό από το google.

Εξάλλου τι νόημα έχει ένα backlink αν αυτό δεν υποπέσει στην αντίληψη του google; Εύχομαι αυτή η λίστα να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα στις προωθητικές σας ενέργειες και με χαρά διάφοροι συνάδελφοι να την εμπλουτίσουν και να αποτελέσει ένα απλό χρήσιμο πρακτικό βοήθημα μέσα στα τόσα που παρέχει το wdf.gr σε όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του.

www.slideshare.net 8 Entertainment
www.scribd.com 8 Puzzles/Games
www.calameo.com 5 Misc.
www.yudu.com 7
www.divshare.com 5
crocodoc.com 5
edocr.com 4 Purchasing
gazhoo.com 3 Others
issuu.com 9
member.thinkfree.com 7
myplick.com 5
pdfcast.org 5 Announcements
www.4shared.com 6
www.docstoc.com 6
youblisher.com 7
docspal.com 6
myebook.com 5 Hobbies and Interests
pdf-archive.com 4
qshare.com 2
sharepdfbooks.com 2
txtbear.com 4
viewdocsonline.com 4
youscribe.com 6

wdf.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *