Σεμινάριο για ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου ( e-shop )

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα 36 ωρών το οποίο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα. Η ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 1η Ιουνίου 2013.

Το σεμινάριο …
απευθύνεται:

• Σε νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα ηλεκτρονικού εμπορίου.
• Σε επιχειρηματίες οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν, να διαφοροποιήσουν και να βελτιώσουν την ηλεκτρονική τους σελίδα.
• Σε στελέχη επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο.
• Σε αποφοίτους / φοιτητές Σχολών Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή σχετικών Σχολών και Graphic Designers που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις στη δημιουργία ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου.
• Σε ιδιώτες που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το ηλεκτρονικό επιχειρείν.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη δημιουργία ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου από μηδενική βάση, με τη χρήση δωρεάν διαθέσιμων ολοκληρωμένων εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα.

Το σεμινάριο θα καλύψει όλα τα απαραίτητα βήματα τεχνικής υλοποίησης αλλά και εμπορικής διαχείρισης και marketing, από την σύλληψη της επιχειρηματικής ιδέας μέχρι την έναρξη λειτουργίας μιας ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εισηγήτρια θα είναι η Αμαλία Φωκά η οποία αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου University of Manchester Institute of Science & Technology (UMIST) στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια εκπόνησε το διδακτορικό της στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο Κρήτης.

 Έχει εκλεγεί Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και συνεργάζεται με το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πάτρας και το ΑΤΕΙ Πάτρας. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την υλοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων, digital marketing καθώς και την υλοποίηση εργαλείων διασύνδεσης και επιχειρηματικής ευφυΐας.

pelop.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *