Συνεχίζεται η ανερυθρίαστη προσπάθεια κλοπής της Ελληνικής Ιστορίας από τους σκοπιανούς. Μία προσπάθεια που συντελείται με την βοήθεια γνωστών
διεθνιστικών, παγκοσμιοποιητικών και γενικώς «περιούσιων» κύκλων. Φτιάξανε, λοιπόν, οι σκοπιανοί νέα μεγάλα αγάλματα λιονταριών πάνω σε γέφυρα, γεγονός που δεν θα αποτελούσε είδηση από μόνο του. Όμως στην βάση ενός από τα αγάλματα, εμφανίζεται ο Αριστοτέλης να διδάσκει τον Μέγα Αλέξανδρο, διαβάζοντας του έναν «πάπυρο» που γράφει στα σλαβικά ότι «Η δημοκρατία είναι το θεμέλιο της ελευθερίας». Πραγματικά δεν μπορεί κανείς παρά να φρίττει ενώπιον τέτοιας ιστορικής διαστρέβλωσης, που όμοια της μόνο οι εν Ελλάδι μπολσεβίκοι θα μπορούσαν να κάνουν. Πραγματικά, δεν ξέρει κανείς από πού να ξεκινήσει την αποδόμηση της προπαγάνδας και που να τελειώσει.
Ας ξεκινήσουμε, μιλώντας πρώτα απ’ όλα για την γλώσσα την οποία μίλαγε και έγραφε ο Αριστοτέλης, την γλώσσα στην οποία έχουν σωθεί τα έργα του, που δεν είναι άλλη από την Ελληνική. Δεύτερον θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το σλαβικό αλφάβητο επινοήθηκε μετά το 863 μ. Χ., όταν κατόπιν αιτήματος του Σλάβου ηγεμόνα της Μοραβίας Ρατισλάβου και επιλογής του Πατριάρχη Φώτιου, οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος κατασκεύασαν το Γλαγολιτικό αλφάβητο, τον πρόγονο της σημερινής Κυριλλικής γραφής που χρησιμοποιούν, μεταξύ άλλων, και οι Σκοπιανοί. Τρίτον και εφόσον στους Αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες λάμβαναν μέρος αυστηρώς και μόνο Έλληνες, ο Φίλιππος ο Β’, πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ως Ολυμπιονίκης, ήταν Έλληνας, όπως και ο υιός του, Αλέξανδρος. Τέταρτον και τελευταίο για αυτή τη σύντομη απάντηση, θα μνημονεύσουμε την ρήση περί καταγωγής των Μακεδόνων από την Ξυγγραφή του Θουκυδίδη: «Την δε παρά θάλασσαν νυν Μακεδονίαν Αλέξανδρος ό Περδίκκου πατήρ και οι πρόγονοι αυτού, Τημενίδαι το αρχαίον όντες εξ Άργους, πρώτοι εκτήσαντο και εβασίλευσαν αναστήσαντες μάχη εκ μεν Πιερίας τούς Πίερας…» (2, 99) (Την σύγχρονη παραθαλάσσιά Μακεδονία ό Αλέξανδρος ό πατέρας τού Περδίκκα και οι πρόγονοι αυτού, πού ήσαν Τημενίδες και κατά την αρχαία εποχή ήλθαν από το Άργος, πρώτοι κατέκτησαν και ίδρυσαν βασίλειο, αφού με μάχη ξεσήκωσαν από την Πιερία τούς Πίερες.)
Βέβαια, η εν λόγω προπαγάνδα θα προκαλούσε τον αυθόρμητο γέλωτα στον οποιονδήποτε γνώστη –έστω και επιφανειακά– της Ιστορίας, πόσο μάλλον στους ακαδημαϊκούς κύκλους, εάν αυτοί λειτουργούσαν απρόσκοπτα και με γνώμονα την επιστήμη, αντί της εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπών, όπως ισχύει σήμερα. Όμως με την σκέψη μας και στην πολιτική περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν μπορούμε παρά να ανατριχιάζουμε σε κάθε νέα ανιστόρητη προσπάθεια των σκοπιανών, αφού αυτή θα λάβει συντόμως την στήριξη των γνωστών και μη εξαιρετέων εχθρών της Ελλάδος.
http://www.xryshaygh.com/index.php/
Use Facebook to Comment on this Post