Aυτή είναι η 23χρονη που πνίγηκε μέσα στο αμάξι της στο Μαρούσι

H απίστευτη θεομηνία που έπληξε το πρωί της Παρασκευής την Αθήνα άφησε πίσως της εκτός από πολλές υλικές ζημιές και μια νεκρή κοπέλα η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο αυτοκίνητό της το οποίο έμεινε ακινητοποιημένο στο Μαρούσι

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της είναι αδιευκρίνιστα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα υπέστη σοκ επειδή εγκλωβίστηκε στο όχημά της και στη συνεχεία έπαθε καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με το star.gr πρόκειται για την 23χρονη Μαρία – Αγγελική Ματράγκου, ιδιωτική υπάλληλο, από το Αργος. Η άτυχη κοπέλα κατευθυνόταν προς την εργασία της όταν το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε εξαιτίας της μεγάλης νεροποντής.

«Μαμά, φοβάμαι. Μπήκαν νερά στο αμάξι…» Μετά σταμάτησε να μιλάει, ήταν τα τελευταία λόγια προς τους γονείς της.

Τη άτυχη νεαρή απεγκλώβισαν οδηγοί που βρέθηκαν στο σημείο. Αμέσως μετά η κοπέλα κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

«Oταν έφτασε εκεί το ασθενοφόρο η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν και οι εργαζόμενοι μέσα στο ασθενοφόρο με απινιδωτή να την επαναφέρουν όμως δεν γινόταν τίποτα…» δήλωσε η διοικήτρια του Νοσοκομείου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *