Χάος στους δρόμους της Αττικής από την έντονη βροχόπτωση

Χάος επικρατεί σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου από την έντονη βροχόπτωση.
Χαρακτηριστικό είναι πως η Πειραιώς από τα ξημερώματα πλημμύρισε με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις των οδηγών. Η βροχή πέφτει ασταμάτητα από τις 12 το βράδυ και σύμφωνα με την ΕΜΥ μέχρι στιγμής στην περιοχή των Λιοσίων έχει ρίξει 65 λίτρα νερό σε ένα τετραγωνικό μέτρο!

Την ίδια ώρα πολλές είναι οι κλήσεις, 350 για την ακρίβεια, που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική να παρέμβει σε πολλά σημεία προκειμένου να αντιμετωπίσει προβλήματα ηλεκτροδότησης αλλά και πρόσβασης λόγω της βροχής.

Λόγω της συσσώρευσης υδάτων, κλειστές είναι η οδός Πειραιώς από την Πέτρου Ράλλη έως την Χαμοστέρνας, η περιφερειακή Αιγάλεω, καθώς και η Λ. Δημοκρατίας στο Κερατσίνι από Γρηγορίου Λαμπράκη έως Ιχθυόσκαλα.

Στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των διυλιστηρίων υπάρχουν πολλά ακινητοποιημένα οχήματα λόγω συσσώρευσης υδάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Ακόμη έχει κλείσει δρόμος στην περιοχή της Ηλιούπολης από πτώση κολώνας. Στο Παλαιό Φάληρο έχει σχηματιστεί χείμαρρος στο ρέμα της Πικροδάφνης, ενώ πλημμυρισμένη είναι και η Λ.Αλίμου, ενώ νερά έχουν συσσωρευτεί σε καταστήματα.

Πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου. Τα κυκλοφοριακά είναι τεράστια και οι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι σε δρόμους-ποτάμια σε όλη την Αθήνα.

Σοβαρότατα προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώνονται στην παραλιακή, ειδικά στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης. Στους δρόμους σημειώνονται μικροσυγκρούσεις οχημάτων λόγω της βροχόπτωσης και συνιστάται προσοχή.

Συγκεκριμένα:
Κλειστή η λεωφόρος ΝΑΤΟ προς Ασπρόπυργο, λόγω ακινητοποιημένων αυτοκίνητων
Κλειστή παραμένει η Πειραιώς στο ύψος η Χαμοστέρνας
Κλειστή η λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι μεταξύ Ιχθυόσκαλας και Λαμπράκη.
Πλημμυρισμένη και χωρίς φωτισμό η Κηφισού
Πλημμυρισμένα καταστήματα στο ύψος της Αλίμου
Πλημμυρισμένη η Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά. Το ρεύμα προς Αθηνά εκτρέπεται στην Αττική Οδό
Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω και στα δυο ρεύματα στο ύψος των διυλιστηρίων
Κλειστή η περιφερειακή Δραπετσώνας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *