Αναγνωρίστηκε το πτώμα που βρέθηκε στο Ηράκλειο

Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα που βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης στην πόλη του Ηρακλείου. Το πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση που σήμανε συναγερμό στις υπηρεσίες, τελικά όπως διαπιστώθηκε σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  ανήκει σε έναν…
91χρονο άνδρα (γεννημένος το 1922) από το Ηράκλειο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 7 Ιανουαρίου από την περιοχή του Μασταμπά. Από τότε μέχρι και σήμερα ο άτυχος άνδρας δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.
Το πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης όμως κινητοποίησε τις αρχές που στην προσπάθεια τους να εξακριβώσουν την ταυτότητα του, άρχισαν από τους ανθρώπους για τους οποίους έχει δηλωθεί εξαφάνιση τους τελευταίους μήνες. Έτσι κλήθηκαν συγγενικά πρόσωπα και τελικά έγινε η ταυτοποίηση στο πρόσωπο του 91χρονου άνδρα και λύθηκε το μυστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου εντόπισε χθες το μεσημέρι ας περίοικος στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης που κάλεσε αμέσως την Αστυνομία ενώ κλήθηκε και η πυροσβεστική που με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ ανέσυρε τη σωρό από το ρέμα. Αρχικά ήταν εξαιρετικά δύσκολη η αναγνώριση ωστόσο κατά τη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής και αφού έγινε η σχετική έρευνα από την αστυνομία οι αρχές κατάφεραν να καταλήξουν στην ταυτότητα αλλά και στα αίτια θανάτου του άτυχου ηλικιωμένου.

Πηγή: prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *