Γιος απόστρατου και γιος συνδικαλιστή ύποπτοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες»

Ευρεία επιχείρηση ελέγχου δύο οικιών πραγματοποιεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία η οποία ευελπιστεί να βρει ίχνη δύο ακόμη συνεργατών των ληστών της Κοζάνης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ, ψάχνει για δύο φοιτητές, οι οποίοι αναζητούνται στην περιοχή των Αθηνών και εις βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού.

Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από το γεγονός ότι κατηγορούνται για συμμετοχή στη ληστεία της Κοζάνης αλλά και τη ληστρική επιδρομή στο Φιλώτα Φλώρινας όλα δείχνουν πως είχαν συμμετοχή και στην επίθεση με βόμβα στο εμπορικό κέντρο «The Mall» στο Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη των δύο νεαρών ηλικίας 22 και 23 ετών (ο ένας είναι γιος συνδικαλιστή και ο άλλος απόστρατου αξιωματικού του στρατού), όταν λίγες ώρες μετά τη ληστεία στη Φλώρινα, στις 28 Νοεμβρίου του 2012, εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να κινούνται ύποπτα με ένα νοικιασμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο και σταμάτησαν για έλεγχο. Μάλιστα, διαπληκτίστηκαν φραστικά με τους αστυνομικούς οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα όμως στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος τους ενοχοποιητικά στοιχεία για τη συγκεκριμένη ληστεία.

Οι έρευνες γίνονται στα πατρικά τους σπίτια προκειμένου να γίνει η συλλογή γενετικού υλικού, αλλά και να εξακριβώσουν εάν έχουν πράγματι εμπλοκή στις ληστείες στο Βελβεντό. Η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις μετά το τέλος των ερευνών.
koolnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *