Αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού της 1ης σελίδας η Google

Το πρώτο Google update για το 2013  έλαβε χώρα στις 17 Ιανουαρίου 2013 με αποτέλεσμα τα αποτελέσματα του google να μεταβληθούν λόγω της αλλαγής που ανέκυψε στον αλγόριθμο υπολογισμού του δημιουργώντας νέα δεδομένα στην προώθηση ιστοσελίδων.

Από πολλούς ιδιοκτήτες ιστοσελίδων και φυσικά σε αρκετές λέξεις – φράσεις κλειδιά υπήρξε μια σημαντική ανανέωση των αποτελεσμάτων του google  που επηρέασε τουλάχιστον το 1% των όρων αναζήτησης στην μηχανή αναζήτησης του Google . Αυτή υπήρξε η 24η αλλαγή στον αλγόριθμο του Google Panda που έχει αναλάβει το “ξεσκαρτάρισμα” των αποτελεσμάτων του google από web sites χαμηλής αξίας ή που έχει προωθηθεί με τεχνικές black hat seo που το google πλέον κυνηγά ανηλεώς.

Ακόμα όμως και το google page rank ανανεώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2013 αφού το google θα αλλάξει το page rank κάθε ιστοσελίδας επηρεάζοντας φυσικά και την θέση έκαστου web site στα αποτελέσματα του.

Είναι προφανές ότι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας από κάποια εταιρεία web design δεν είναι πλέον αρκετή αφού αυτές οι υπηρεσίες είναι άνευ νοήματος αν δεν συνοδεύονται από υπηρεσίες internet marketing.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *