Ελεύθερος ο 29χρονος για τους “Πυρήνες της Φωτιάς”

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης συναναστροφής με άλλους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση!!!) αφέθηκε ελεύθερος μετά την…
απολογία του ο 29χρονος φοιτητής ο οποίος συνελήφθη για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» και του αποδόθηκε συμπληρωματική κατηγορία για κατοχή όπλων. Ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον κατηγορούμενο, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες. 
Ο νεαρός δια της συνηγόρου του Μαρίας Λεγάκη αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της ασφάλειας σε σχέση με το DNA στα όπλα που εντοπίστηκαν στην πανεπιστημιούπολη. 
Όπως είπε, το ατελέσφορο γενετικό υλικό δεν ταυτοποιείται με τον εντολέα της καθώς από την προσεκτική ανάγνωση και ανάλυση των δεδομένων προκύπτει ότι αυτό θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε άλλα οκτώ άτομα. Για το λόγο αυτό ζητήθηκε νέα πραγματογνωμοσύνη. 
Ο κατηγορούμενος προσκόμισε επίσης αναλυτική βεβαίωση με τη βαθμολογία από όλα τα μαθήματα που έχει περάσει ως σήμερα στη γεωπονική σχολή, ένσημα από τα οποία προκύπτει ότι εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ιατρικές γνωματεύσεις στρατιωτικών γιατρών και δημοσίων νοσοκομείων που αποδεικνύουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *