Αντίθετοι με τα πυρηνικά οι Οικολόγοι Πράσινοι

Την αντίθεσή τους στην κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια εξέφρασαν οι Οικολόγοι Πράσινοι σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από το δυστύχημα του Τσέρνομπιλ.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος τόνισαν για ακόμη μια φορά ότι πρέπει να κλείσουν όλα τα εν λειτουργία πυρηνικά εργοστάσια και….
κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να δεσμευθούν, όχι συγκυριακά, όπως είπε, αλλά σε βάθος χρόνου ότι δεν θα συναινέσουν στην κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων στη χώρα μας.

Το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και η βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Ντον της FYROM, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα προκλητική. Όταν πήρε το λόγο, είπε πως είναι προσβλητικό να προσφωνείται η χώρα της ως FYROM και όχι «Μακεδονία». Ο κ. Τρεμόπουλος δεν αντέδρασε καθόλου, καθώς από την αρχή είχε τονίσει ότι δεν πρέπει να γίνει κουβέντα για τις διμερείς σχέσεις και την ονομασία, αφού η συνέντευξη αφορά την πυρηνική ενέργεια.

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

25 Comments

  1. Ανώνυμος

    28 Απριλίου 2011 5:02 μ.μ. copy paste βλαμμένε. Επι της ουσίας απάντηση καμία, τι θα πεις. Οτι όλα είναι ωραία πρακτοράκο; Τράβα γέννησε κανένα αβγό κότα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    28 Απριλίου 2011 4:47 μ.μ.
    Η σχιζοφρένεια (schizophrenia) είναι μια ψυχική νόσος στην οποία το άτομο απομακρύνεται από την πραγματικότητα του εξωτερικού κόσμου και ζει σε έναν φανταστικό κόσμο. Το άτομο μπορεί να αισθάνεται διαταραχή των αισθημάτων και των συναισθημάτων, μπερδεμένες σκέψεις και μπορεί να συμπεριφέρεται με μη φυσιολογικό τρόπο. Συνήθως πιστεύει σε λανθασμένα ή παράλογα πράγματα (παραληρητικές ιδέες) και αντιλαμβάνεται αισθήσεις οι οποίες στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν (ψευδαισθήσεις).

    Reply
  3. Ανώνυμος

    δεν θα εκπλαγω αν τα δουμε να συμβαίνουν αν και δεν θα το ήθελα. Απο το 80 ακουγαμε για τσιπάκια και νεα ταξη πραγματων και λεγαμε τι ειναι αυτο; και γελάγαμε. τωρα δεν γελαμε πια. εγιναν όλα και συνεχιζουν, ειναι αφελες να λεμε πως αυτα ειναι βλακειες

    Reply
  4. Ανώνυμος

    3:10 έχεις κάνει κανένα γυρο το κεφάλι σου να δεις πως στον κόσμο γίνεται της πουτάνας τα τελευταία χρόνια και τώρα που μιλάμε, η αρέσκεσαι να ειρωνεύεσαι στο ίντερνετ;

    όποιος εχει ματια βλέπει. θα ερθει η ωρα που η ειρωνεια σου δεν θα σε σωσει ουτε θα σε ταισει, ουτε θα σε γλυτωσει απο την εξαθλίωση και το λεπίδι του αλλοδαπου

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    3:10 Να σου πω κι εγώ ότι πολύ θα ήθελα να είχες δίκιο αλλά αν κοιτάξεις λίγο γύρω σου θα δεις ότι τελικά εσύ είσαι που έχεις κάποια νόσο. Όχι φυσικά την νόσο της σχιζοφρένειας, άρνηση νομίζω το λένε.
    Άνοιξε τα μάτια σου και δες, δεν θα βοηθήσει σε τίποτα εσένα ή τους γύρω σου να στρουθοκαμηλίζεις.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    28 Απριλίου 2011 3:10 μ.μ. βλάκα σε λίγο θα δούμε τι θα λες εκτός απο εξυπνάδες. Μην ανησυχείς, Κυριακή κοντή γιορτή. Εδώ θα είμαστε και θα φανεί ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει ψευδαισθήσεις όπως λες.

    Κάποτε τα ίδια έλεγαν όπως εσύ, και σε όσους προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν για τα χάλια που έρχονται, αλλά όλοι έτρωγαν και έπιναν ανέμελα και τώρα σκούζουν βέβαια για το πως άλλαξε ο κόσμος γυρω τους και η ζωή τους. Γιατι είχαν τυπάκια σαν εσένα να τους καθησυχάζουν και να τους λένε πως όλα είναι καλά, να μην ακούνε τους "τρελούς".

    Για ζώα σαν εσένα, η εμπειρία θα είναι ακόμα χειρότερη.

    Υπομονή, αυτή η δεκαετία που μπήκε θα τα καθορίσει όλα. Χαμπάρι δεν θα πάρουμε. στην αρχή είμαστε ακόμα.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ο ΟΕΑ δε θα παρει θεση? ΟΕΑ που εισαι οεο?
    οι υπολοιποι που σχολιαζετε ειστε απλα…γιδια!!!!!!!!!!!!
    οταν διαλυθει το κρατος θα ξυπνησετε κομματοσκυλα…. μπρρρρρρρρρρ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΩ 499 ΑΤΟΜΑ 3.12 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΜΕ ΓΑΜΨΕΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    28 Απριλίου 2011 1:09 μ.μ.

    Η σχιζοφρένεια (schizophrenia) είναι μια ψυχική νόσος στην οποία το άτομο απομακρύνεται από την πραγματικότητα του εξωτερικού κόσμου και ζει σε έναν φανταστικό κόσμο. Το άτομο μπορεί να αισθάνεται διαταραχή των αισθημάτων και των συναισθημάτων, μπερδεμένες σκέψεις και μπορεί να συμπεριφέρεται με μη φυσιολογικό τρόπο. Συνήθως πιστεύει σε λανθασμένα ή παράλογα πράγματα (παραληρητικές ιδέες) και αντιλαμβάνεται αισθήσεις οι οποίες στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν (ψευδαισθήσεις).

    Reply
  11. Ανώνυμος

    auti pou pcifizou tremopoulo ine kati pceftokourtouriarides ellines pou den exoun pai fadari ara sta tetia tous i patrida Kai kati kuries neoploutes ipcilis periopis …vromiares

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΚΗ ΓΛΩΣΣΑ" ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ!!!
    ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο SOROS ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αυτος ο ρουφιανος ,με την οικολογικη προβια,πρεπει να γινει τροφη για αδεσποτα.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Αφηστε τους καβγαδες άφρονες νεοέλληνες και κρατάτε σπίτια σας αλεύρι και λάδι. Φάρμακα, μακαρόνια και παξιμάδια. Έρχονται μέρες δύσκολες, δείτε τι γίνεται στον κόσμο. Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό και όσοι ζήσουν θα είναι σκλάβοι. Δεν θα αργήσουν αυτά, τι άλλο θέλουμε για να πειστούμε; Όσοι έχετε μπαλκόνια, βάλτε γλάστρες και τενεκέδες με ότι μπορείτε να χωρέσετε και να καλλιεργήσετε σε αυτό. Στην κατοχή μόνο η Αθήνα πείνασε. Τι θα τρώμε εμείς η γενιά του τσιμέντου και του ίντερνετ; Τα πλακάκια; Και όσοι έχετε μποστάνια και χωριά, θα τα φυλάτε μια μέρα με τις καραμπίνες γιατί οι αλλοδαποι θα πλιατσικολογήσουν όλη την χώρα. Δεν θα τους ταίσουν τα κοσμήματα και τα κινητά, θα βγουν στην επαρχία για φαί. Κρατάτε τα λεφτά σας φυλαγμένα, μη βλέπετε που λένε για χρεοκοπία και μετά δεν γίνεται τίποτα. Κάνουν την τακτική με τον βοσκό που έλεγε ψέμματα και τον λύκο, και όταν ο λύκος ήρθε και ο βοσκός φώναζε, δεν τον πίστευε κανένας. Ότι κάνουν θα το κάνουν νύχτα και ξαφνικά. Εχουν πουλήσει όλη τη χώρα σε ξένους, θα μας πίνουν το αίμα, εμείς δουλεύουμε σαν σκλάβοι όσοι δεν αυτοκτονούν απο την ανεργία και τα χρέη, τα παιδιά μας μεγαλώνουν μόνα τους αδέσποτα, και οι αλλοδαποι θα είναι οι δεσμοφύλακες όπως είχαν τους εβραίους και τους τουρκαλβανους οι τούρκοι.

    Ξυπνάτε και αφήστε τους καβγάδες! Ξαναθυμηθείτε τα ιδανικά σας, τα πουλήσαμε όλα στον βωμό του καπιταλισμού και τώρα τιμωρούμαστε γι αυτό και πάλι μυαλό δεν βάζουμε!

    Όσοι έχετε μυαλό θα παρετε τα μέτρα σας για τα επόμενα χρόνια. Όσοι δεν έχετε, καλή τύχη. Που δεν το βλέπω.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *