Δύο συλλήψεις για την πυρκαγιά στο Άνω Σούλι Γραμματικού το Σάββατο


Εμπρησμός από αμέλεια και υπόθαλψη

Αθήνα
Ένας 27χρονος συνελήφθη την Κυριακή από την Πυροσβεστική σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γραμματικό, κατηγορούμενος για εμπρησμό δασικής έκτασης από αμέλεια.

Στην ίδια υπόθεση συνελήφθη και…
ένας 37χρονος με την κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία και ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ο 27χρονος κατηγορείται ότι ξεκίνησε τη φωτιά πετώντας αναμμένο τσιγάρο από το όχημά του, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται ότι τον κάλυψε στις Αρχές.

Οι δύο άνδρες, κάτοικοι της περιοχής, θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Newsroom

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Μια γόπα ξεκίνησε αυτήν την φωτιά…. τότε μάλλον ο κατηγορούμενος θα το είχε αγαπημένη του συνήθεια να πετάει γόπες απο το παράθυρο του αυτοκινήτου, γιατί μια γόπα ΔΕΝ ανάβει εστίες φωτιάς.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να σε πιάσουν απο μια γόπα τσιγάρου…. δεν το πιστεύω οτι γίνετε…. προσωπικά πιστεύω οτι πιάνουν οποιονδήποτε τους βολεύει, τον απειλούν να να πει ψέματα οτι αυτός το έκανε απλά και μονο για να χωσουν κάποιον μέσα για να μη ρίξουν το φταίξιμο στις κυβερνήσεις… 500 γόπες θα είχε σε οποιοδήποτε μέρος, πως είναι δυνατον να βρίσκουν ποιανου η γόπα ξεκίνισε τη φωτιά… ε ρε που ζούμε…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τα κακοσυντηρημάνα δίκτυα της ΔΕΗ και οι παράνομες χωματερές είναι το μεγάλο πρόβλημα , αλλά για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους οι ανευθυνουπεύθυνοι ψάχνουν να βρούν εξιλαστήρια θύματα. Σαν δεν ντρέπονται.
    Στο κύκλωμα της παραπληροφόρησης πρώτοι και καλίτεροι οι (παρα)δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *