Η αγαπημένη, κόκκινη σάλτσα, δεν είναι μόνο για τις πατάτες μας!Είναι από τα δημοφιλέστερα τρόφιμα παγκοσμίως και όχι άδικα. Οι περισσότεροι
άνθρωποι αγαπάνε την κέτσαπ και συνοδεύουν με αυτήν πατάτες, μπέργκερ και άλλα λαχταριστά φαγητά. Υπάρχει, όμως κ μία ακόμα χρήση της, την οποία οι περισσότεροι αγνοούμε.
Αν έχετε ασημικά ή σκεύη από μπρούντζο που έχουν μαυρίσει ή φαίνονται «μουντά», το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα περάσετε, με ένα μαλακό πανί, με λίγη κέτσαπ. Τα σκεύη θα αποκτήσουν την χαμένη λάμψη τους αμέσως. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό κ στεγνώστε με μία καθαρή πετσέτα και ξενοιάσατε στη στιγμή!
Use Facebook to Comment on this Post