Μυρίζει υπέροχα και δίνει απίστευτη γεύση σε φαγητά και γλυκά. Η κανέλα εκτός από θαύματα στη μαγειρική, κάνει και θαύματα στον οργανισμό μας. Τα οφέλη της είναι πολλαπλά. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα…
1. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση
2. Βοηθά στο να νικήσετε τους πόνους της περιόδου
3. Ελέγχει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα
4. Έχει αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες
5. Αποτελεί εξαιρετική πηγή μαγγανίου
6. Βοηθά στο να καίτε ευκολότερα το λίπος
7. Καθυστερεί το ρυθμό γαστρικής κένωσης
8. Ρίχνει την «κακή» χοληστερίνη
9. Βοηθά στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων
10. Βοηθά στο να νικήσετε τις ημικρανίες
Όπως καταλαβαίνετε, η κανέλα κάνει καλό στην υγεία σας. Προσθέστε κανέλα στις σάλτσες, τα γλυκά, στη φρουτοσαλάτα, καθώς και στο γιαούρτι σας!
Use Facebook to Comment on this Post