Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου
Υλικά…
400 γρ. ανάμεικτα πράσινα λαχανικά (μαρούλι, ρόκα, βαλεριάνα, λόλα, άισμπεργκ, που βρίσκουμε έτοιμα συσκευασμένα σε σακουλάκια στα μανάβικα των σούπερ μάρκετ)
60 γρ. μαρμελάδα με φρούτα του δάσους ή βατόμουρο
30 ml ξίδι βαλσάμικο
30 ml νερό
60 ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Σε ένα μπρίκι βάζουμε το νερό με το βαλσάμικο. Μόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη μαρμελάδα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω σε κουταλιές το τσάτνεϊ μαρμελάδας.
Use Facebook to Comment on this Post