Η εικόνα πιθανώς να σε ξεγελάσει και να θες να το δοκιμάσεις. Όμως στην πραγματικότητα, δύσκολα θα είναι στις πρώτες επιλογές σου για φαγητό!
Οι καπνιστοί βάτραχοι όπως φαίνεται είναι εκλεκτή λιχουδιά για κάποιους στη Νιγηρία!
Ο Philip Paul πουλάει βάτραχους και μαζί με την γυναίκα και την κόρη του, αγαπούν να τους τρώνε! Η αλήθεια είναι πως ζουν σε μέρος το οποίο, οι άνθρωποι δεν είναι τόσο συνηθισμένοι να τρέφονται με αυτό.
Ο 25χρονος λέει πως τους πιάνει πολύ εύκολα ακόμα και με τα ίδια του τα χέρια. Τη νύχτα βάζει δόλωμα και όταν πηδούν για να το πιάσουν, απλά τους τσακώνει με τα χέρια του!
Στη συνεχεια τους περνάει σε ένα καλάμι. Από το 2008 έχει κάνει επιχείρηση, πιάνοντας βάτραχους και εξάγοντάς τους σε πόλη της Νιγηρίας, όπου απλά τους λατρεύουν!
Οι καπνιστοί βάτραχοι όπως φαίνεται είναι εκλεκτή λιχουδιά για κάποιους στη Νιγηρία!
Ο Philip Paul πουλάει βάτραχους και μαζί με την γυναίκα και την κόρη του, αγαπούν να τους τρώνε! Η αλήθεια είναι πως ζουν σε μέρος το οποίο, οι άνθρωποι δεν είναι τόσο συνηθισμένοι να τρέφονται με αυτό.
Ο 25χρονος λέει πως τους πιάνει πολύ εύκολα ακόμα και με τα ίδια του τα χέρια. Τη νύχτα βάζει δόλωμα και όταν πηδούν για να το πιάσουν, απλά τους τσακώνει με τα χέρια του!
Στη συνεχεια τους περνάει σε ένα καλάμι. Από το 2008 έχει κάνει επιχείρηση, πιάνοντας βάτραχους και εξάγοντάς τους σε πόλη της Νιγηρίας, όπου απλά τους λατρεύουν!
Μάλιστα τους στεγνώνει στο πλάι του σπιτιού του, σε κοινή θέα των γειτόνων, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που σας μεταφέρει το athensmagazine.gr, δύσκολα πείθονται να δοκιμάσουν…
Αφού τους αφήσει στον ήλιο για 6-7 ώρες, τους καπνίζει!
Τους κατατάσει ανάλογα με το μέγεθος. Μάλιστα πουλάει ένα σουβλάκι με 37 μικρούς για 1.30 ευρώ!
Το σουβλάκι με 34 μέτριους κοστίζει περίπου 2€, ενώ με 24 μεγάλους πωλείται στα 3.50
Γευστικά τα βατραχάκια ταιριάζουν με ντομάτες, κρεμμύδια και πιπεριές τσίλι. Ο ίδιος λέει στους γείτονες πως έχουν καλύτερη γεύση από τα ψάρια πουτ ρώνε, όμως παραμένουν αμετανόητοι!
Use Facebook to Comment on this Post