Γνωρίζουμε όλοι ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, γι ‘αυτό θα ήταν φυσικό να διαμαρτυρηθείτε για μια θεραπεία του καρκίνου που βασίζεται στο συνδυασμό μαγειρικής σόδας με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου.
Αλλά περιμένετε, πριν να απορρίψετε πλήρως την ιδέα: η ζάχαρη ενεργεί διαφορετικά σε αυτή την περίπτωση.
Η σόδα θα εξουδετερώσει εντελώς τα καρκινικά κύτταρα, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη ζάχαρη για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Επιπλέον, το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου αντίκειται στα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.
Χάρη στο σιρόπι σφενδάμου ή μέλι, η μαγειρική σόδα θα είναι σε θέση να εισέλθει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα.
Συνταγή:
Συστατικά:
Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
Μαγειρική σόδα
Μέθοδος παρασκευής:
Αναμείξτε ένα μέρος μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μελιού καλά, για να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, μαγειρέψτε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, και όταν τελειώσετε, το φάρμακο είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Χρήση:
Κατά τη διάρκεια ενός μήνα, θα πρέπει να λαμβάνετε 3 κουταλάκια του γλυκού αυτού του μείγματος κατά την διάρκεια της ημέρας.
Απαγορεύεται η κατανάλωση οποιασδήποτε ποσότητας κρέατος, λευκού αλευριού και ζάχαρης κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
Use Facebook to Comment on this Post