Αν έχετε βαρεθεί να τρώτε το κλασικό μπιφτέκι σας ή κοτόπουλο, σας έχουμε τη λύση! Αν ψάχνετε για εξωτικά πιάτα κρεατικών, είστε στο σωστό μέρος!
Δείτε τα πιο αηδιαστικά φαγητά και ελπίζουμε να βάλετε ορισμένα στο στομάχι σας
Περιστέρι: Το κρέας τους λέγεται ότι είναι τρυφερό και αποτελεί περιζήτητο πιάτο στην Γαλλία
Ελέφαντες: Οι λαθροκυνηγοί τους κυνηγούν κυρίως για τους χαυλιόδοντες αλλά μπορούν επίσης να παράγουν γύρω στο μισό τόνο κρέας
Μεταξοσκώληκες: Έχουν πικρή γεύση και συνήθως προτιμούνται τηγανισμένοι. Όταν τους δαγκώσετε οι χύμοι τους εκρήγνυνται
Ταραντούλα: Αυτό το είδος της Αράχνης θεωρείται υπέροχη λιχουδιά σε ορισμένες περιοχές της Καμπότζης
Στρουθοκάμηλος: Το κρέας του είναι πραγματικά πολύ άπαχο και χρησιμοποιείται στα burgers της Αμερικής
Αρουραίος: Μπορεί να σιχαίνεσαι αλλά αυτό το τρωκτικό θεωρείται διατροφική βόμβα πρωτεΐνης!
Κατσαρίδα: Τρώγεται είτε ωμή είτε τηγανιτή! Καταναλώνεται σε όλο τον πλανήτη και η γεύση της είναι παρόμοια με της γαρίδας
Έμβρυο Πάπιας: Είναι αρκετά συνηθισμένο στη Νοτιοανατολική Ασία και είναι γνωστή απόλαυση ως “Balut”
Νυχτερίδα: στην Μαρκονησία οι νυχτερίδες τρώγονται ως μέρος μιας σούπας
Σκορπιός: Ο τηγανητός σκορπιός σερβίρεται ως σνακ και έχει μια γεύση παρόμοια με ποπ κορν
Σαλιγκάρι: Το προτιμούμε και στην Ελλάδα! Σε άλλα μέρη του πλανήτη αποτελεί την βάση σε πλούσια και φανταχτερά δείπνα
Γορίλλας: Το απειλούμενο είδος της φωτογραφίας καταναλώνεται σε ορισμένες χώρες της Αφρικής ακόμη και σήμερα και αποτελεί παραδοσιακή λιχουδιά
Χταπόδι (ζωντανό): Χταποδάκι και καλαμαράκι κατεβαίνουν εύκολα με το ουζάκι! Αλλά για τους σκληρούς, αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία αποκαλείται Sannakji και καταναλώνεται ενώ είναι… ΖΩΝΤΑΝΟ!!!
Μυρμήγκια: Στην Κοπεγχάγη παρασκευάζονται ως μέρος μιας σαλάτας ενώ στην Γαλλία δεν διστάζουν να τα τοποθετήσουν σε σοκολάτες
Σκίουρος: Ο εγκέφαλος του σκίουρου καταναλώνεται τακτικά στην Αμερική και θεωρείται λιχουδιά σε ορισμένες περιοχές του Κεντάκι
Γάιδαρος: Το κρέας γαϊδάρου σερβίρεται στην Ιταλία και έχει υπέροχη γεύση
Βάτραχος: Ο βάτραχος Sashimi αποτελεί φρέσκο κρέας. Κι όταν λέμε φρέσκο κρέας βατράχου, εννοούμε ότι κυριολεκτικά σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια μας και προορίζεται για να καταναλωθεί αμέσως
Use Facebook to Comment on this Post