Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην αμερικανο-εβραϊκή οργάνωση

Σκληρή απάντηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημόσια τοποθέτηση του εκτελεστικού διευθυντή της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υιοθετεί αντισημιτικές απόψεις.

Απάντηση στην αμερικανο-εβραϊκή οργάνωση

Σκληρή απάντηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη….
δημόσια τοποθέτηση του εκτελεστικού διευθυντή της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υιοθετεί αντισημιτικές απόψεις. Η Κουμουνδούρου χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόπειρα παρέμβασης στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας, κάνοντας λόγο για «αναίτια επίθεση σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως εξτρεμιστικό κόμμα, το οποίο έχει ενσωματωμένες στους κόλπους του αντισημιτικές απόψεις».

Ομοιότητες

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η παρέμβαση του κ. Χάρις παρουσιάζει εντυπωσιακές ομοιότητες με τις μονταζιέρες του Μεγάρου Μαξίμου και της λεωφόρου Συγγρού προσθέτοντας ωστόσο ότι συμφωνούν μαζί του ως προς την έξαρση του αντισημιτισμού στην Ελλάδα. Αναφέρουν δε χαρακτηριστικά τη δήλωση του συμβούλου του πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκου ότι υπάρχει προοπτική συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, αλλά και την προσχώρηση στη ΝΔ και ανάδειξη σε κυβερνητικές θέσεις στελεχών, που έχουν κατ’ επανάληψη εκθειάσει τον θεωρητικό του ναζισμού στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Πλεύρη. Ακόμη αναφέρουν ότι ο κ. Βορίδης υπήρξε ο διάδοχος του σημερινού επικεφαλής της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου και ότι ήταν δεδηλωμένος αντισημίτης από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια. Τέλος ότι τόσο ο Μ. Βορίδης όσο και ο Α. Γεωργιάδης υπήρξαν μέλη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, του οποίου ο πρόεδρος, Γιώργος Καρατζαφέρης, έχει διακριθεί για την αντισημιτική του στάση και την εχθρότητά του προς κάθε τι εβραϊκό, για να καταλήξει πως «αν ο κ. Χάρις είναι απληροφόρητος, τότε οφείλει να ενημερωθεί σχετικά με το ποιοι είναι εκείνοι των οποίων πλέκει το εγκώμιο».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *